POZNATO STANJE VELJE ILIĆA! Lider Nove Srbije se oglasio: Poprilično sam ugruvan, pao sam sa 3 i po metara!

Autor:

Vesti

15.12.2022

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši gradonačelnik Čačka i predsednik Nove Srbije, Velimir Ilić povređen je u dvorištu svoje kuće, kada je pao sa visine od nekoliko metara. On je odmah prebačen u Opštu bolnicu u Čačku.

POZNATO STANJE VELJE ILIĆA! Lider Nove Srbije se oglasio: Poprilično sam ugruvan, pao sam sa 3 i po metara!

Foto: ST/E. ČONKIĆ

Velja Ilić

- U kasnim popodnevnim satima u Urgentno-prijemnu službu primljen je Velimir Ilić. On je opserviran, a potom pušten na kućno lečenje na sopstveni zahtev - rekla je za RINU Jelena Knežević PR Opšte bolnice.

Uslovi pod kojima je došlo do ove nezgode još uvek nisu poznati.

Inače, on renovira jedan od svojih objekata u Atenici gde živi, pa se pretpostavlja da je pao sa merdevina.

Velja se oglasio

- Montirao sam nešto na kući u Čačku i pod teškim teretom skela ispod mene se srušila. Sa tri i po metra visine pao sam na zemlju. Zajedno sa mnom popadalo je i to silno gvožđe, ali na sreću ništa od toga nije završilo na meni - kaže Velimir Ilić za beogradske medije.

Na pitanje kakve je povrede zadobio, kaže da je mislio da se sav polomio, ali na sreću ništa nije slomljeno.

- Poprilično sam ugruvan. Lekari su dali terapiju i rekli da moram da mirujem i da ležim u bolnici bar pet dana. Međutim, na sopstveni zahtev pušten sam kući - dodao je.

Slava mi je ovih dana, Sveti Nikola, a ne bih da je obeležim u bolničkoj postelji. S obzirom da mi je bolnica blizu, ići ću u dnevnu bolnicu, po terapiju - objašnjava Ilić, koji zbog povreda teško govori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading