BRNABIĆ: Rečnik Rade Trajković ne koristi ni Aljbin Kurti, o Srbima sa Kosova govori samo BLJUVOTINE!

Autor:

Vesti

04.12.2022

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić oštro je prokomentarisala Nenada Rašića i Radu Trajković.

BRNABIĆ: Rečnik Rade Trajković ne koristi ni Aljbin Kurti, o Srbima sa Kosova govori samo BLJUVOTINE!

Foto: printscreen/TV Pink

Aljbin Kurti je otvorio temu tablica sa namerom da maltretira narod na severu Kosova i Metohije, konstatovala je premijerka.

- Onda je usred Berlina reako da u Prištini ne postoji Briselski sporazum, i samim tim da ga ne prihvataju. I opet niko se nije olgasio, iako je to izjavio usred Berlina. Kao šlag na tortu postavio je Nenada Rašića u "vladu" tzv. Kosova kao predstavnika Srba, čoveka koji je osvojio 0,2 posto na izborima. On i Rada Trajković su zajedno dobili toliko, Srpska lista dobila je skoro 30 puta više od ovog Nenada Rašića. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV Pink

Ana Brnabić u emisiji Hit Tvit

- Kada vidite šta ona priča o Srbima na Kosovu i Metohiji, takve reči za Srbe na Kosovu i Metohiji nema ni Aljbin Kurti! To je takva kriminalizacija Srba, ona je rekla da su Srbi ubili Olivera Ivanovića. Da su ga Srbi ubili, do sada bi sto puta bilo dokazano i pokazano ko ga je ubio. Da su tu najgore kriminalne strukture, da tu vlada mafija, ma takve stvari Aljbin Kurti za Srbe ne govori i ne bi govorio. Tako je on birao Radu Trajković. Kakve bljuvotine ona može da izgovori o predsedniku Republike Srbije, Aleksandru Vučiću, svaki dan i to bez ikakve sramote da jedan dan kaže da je on rusko čedo, ili čedo ruske politike, a drugi dan da kaže da ga je Zapad doveo da prizna nezavisnost Kosova, njoj je to sve u redu i sve je prihvatljivo - navela je Ana Brnabić i dodala:

- Po njenim moralnim standardima i principima je to ono čime se ona ponosi i čega se ne stidi. Kad kaže Aleksandar Vučić kaže našao je Srbe sa dna kace, pa šta da kaže? S vrha kace? Tu su negde. Te kace su, da li sa dna, ili sa vrha, ali to su zaista takvi ljudi. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading