VUČIĆ SE SASTAJE SA MOJSILOVIĆEM I VUČEVIĆEM! Borelj rekao predstavniku Prištine da ima obaveštajne podatke da Kurti sprema haos na Kosovu!

Autor:

Vesti

21.11.2022

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti po povratku sa razgova sa predstavnicima EU i prištinskih institucija u Briselu.

VUČIĆ SE SASTAJE SA MOJSILOVIĆEM I VUČEVIĆEM! Borelj rekao predstavniku Prištine da ima obaveštajne podatke da Kurti sprema haos na Kosovu!

Foto: printscreen/Tanjug

Aleksandara Vučić

Ovi pregovori su završeni neuspešno, a Vučić je rekao da je Žozep Borelj više puta rekao predstavniku Prištine "da ima obaveštajne podatke da će biti problema".

- Za nas je problem što Srbi dovoljno dobro znaju da nije njihova obaveza da plaćaju harač koji nije propisan nijednim aktom. Postoji ogroman bes kod srpskog stanovništva na severu Kosova i Metohije i ja ću večeras ponovo imati sastanke sa Mojsilovićem i Milošem Vučevićem, a onda ću od 11 sati večeras imati sastanak sa Srbima sa Kosova i Metohije. Moja molba njima je da pokušamo da sačuvamo mir - rekao je Aleksandar Vučić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading