NEDELJU SU OBELEŽILI PRIJATELJI SRBIJE! Predsednik objavio kako mu je izgledala radna sedmica! (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.11.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je objavio sa kakvim se sve izazovima susreo tokom ove radne nedelje.

NEDELJU SU OBELEŽILI PRIJATELJI SRBIJE! Predsednik objavio kako mu je izgledala radna sedmica! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnoststbijeav/printscreen

Aleksandar Vučić radna nedelja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je sa pratiocima na Instagramu kako je izgledala protkela radna sedmica.

- Nedelju za nama obeležili su prijatelji Srbije - od ambasadora arapskih i afričkih zemalja sa kojima negujemo tradicionalno dobre odnose, do predstavnika 🇨🇳 kompanija koje posluju u našoj zemlji.


Ove nedelje sam ugostio i premijere Mađarske i Austrije, Orbana i Nehamera, ministra unutrašnjih poslova Angole Euženija Laborinju, osnivače i prijatelje Otvorenog Balkana - premijere Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore Edija Ramu, Dimitra Kovačevskog i Dritana Abazovića i predsednika Veća ministara Bosne i Hercegovine Zorana Tegeltiju.

Svi susreti i razgovori bili su sadržajni i odlučni za budućnost naše zemlje, za čiju se bezbednost i ekonomski napredak neprestano borimo uprkos svim teškoćama.

Nakon ispraćaja ambasadora prijateljske Grčke usledio je susret sa premijerom Micotakisom, sa kojim sam razmenio mišljenja o aktuelnoj situaciji u regionu.

Posebno važne teme za Srbiju razmatrane su na konferenciji o obnovljivim izvorima energije, a nedelju sam završio gostovanjem na televiziji Prva, kako bih, pred put u Brisel, građane obavestio o svim pitanjima od značaja.

Idemo dalje! Živela Srbija - napisao je Vučić na nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading