VUČIĆ NAKON SEDNICE POSLAO SNAŽNU PORUKU: Ne odustajemo od odgovorne politike mira i stabilnosti!

Autor:

Vesti

05.11.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Palati Srbija završena je posebna sednica Vlade Srbije o situaciji na Kosovu i Metohiji, kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

VUČIĆ NAKON SEDNICE POSLAO SNAŽNU PORUKU: Ne odustajemo od odgovorne politike mira i stabilnosti!

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ

Srpski lider se nakon sednice oglasio na svom Instagram nalogu i poslao snažnu poruku.

- Hvala vam na pozivu i što ste mi pružili priliku da vas obavestim o situaciji u kojoj se Srbija nalazi. Ne odustajemo od odgovorne politike mira i stabilnosti, napisao je Vučić.

 

 

Nakon sednice Vlade, predsednik Vučić sastao se sa ambasadorkom Kine Čen Bo, a potom i sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocanom Harčenkom, nakon čega će razgovarati i sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem u Patrijaršiji.

Predsednik Vučić razgovarao je sinoć sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom o situaciji na Kosovu i Metohiji, a sastanku koji je trajao blizu pet sati, nedugo nakon početka pridružio se i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading