NIŠTA IM NIJE DOVOLJNO! Vučić: Da sutra uvedemo sankcije, tri dana bi bilo dobro, petog bi tražili da pređemo na "pravu stranu istorije"!

Autor:

Vesti

17.10.2022

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom svečanosti povodom obeležavanje 20. godina od osnivanja BIA rekao je da Zapad neće

NIŠTA IM NIJE DOVOLJNO! Vučić: Da sutra uvedemo sankcije, tri dana bi bilo dobro, petog bi tražili da pređemo na "pravu stranu istorije"!

Foto: TV Pink

Aleksandar Vučić i Bratislav Gašić

- Ako odbijete, onda ste u problemu. Da se razumemo. Ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, oni prete, neskriveno, celoj našoj zemlji i njenom opstanku. Samo hoću da to svi znate, i prvi put to kažem ovako otvoreno. Ništa nije dovoljno. Kažu problem su izbeglice. Nema problema ukinućemo bezvizni režim. Rešićemo te probleme, ali to neće biti dovoljno, neće biti ni vest. Da uvedemo sankcije zato što njima smeta da postoji jedna zemlja koja štrči i želi da ima pravo na slobodno mišljenje, i nikoga nije ugrozila niti kročila na tuđe tle. Nikoga nismo napali, ali smo bili surovo kažnjeni, gore nego Irak i Avganistan. Jer njima nisu odvajali Basru i Kandahar - rekao je on.

- Da ponovim, ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, već prete ovoj zemlji. Ne žele da ova zemlja ostane živi dokaz nečije bahatosti, licemerstva i pogrešne politike. Ova zemlja bi samo žrtvovanjem morala da ispravi njihove greške, i da konvalidira sve ono loše što su napravili pre dve i po decenije. Ali dobro, od kuknjave, plača i žalopojki nema ništa. Ostaje da se borimo. I da ponovim, da sutra uvedemo sankcije Rusiji, tri dana bi govorili da smo postali deo evropske porodice naroda, a onda bi tražili da pređemo na pravu stranu istorije. A prava strana istorije je ono što oni kažu - rekao je predsednik.

- Kad ne možete da se iživljavate nad velikima, iživaljavate se na malim zemljama, kao što je Srbija - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading