OVO JE KUĆA STRAVE U VRŠCU! Isplivali novi detalji nasilja, svedoci opisali HOROR: Glave su im bile skroz krvave (FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo muškarca nađeno je jutros oko 7.30 sati na spratu kuće u Vršcu.

OVO JE KUĆA STRAVE U VRŠCU! Isplivali novi detalji nasilja, svedoci opisali HOROR: Glave su im bile skroz krvave (FOTO, VIDEO)

Foto: ST-V. Lukić

Jutros u Vršcu oko 7.30 sati u svom porodičnom domu D.S. (47) aktivirao je ručnu bombu pri čemu je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je njegova devojka Gordana P. (48) povređena i prevezena je u vršačku bolnicu.

Dragica i Gordana P. imaju teške povrede glave od udaraca pendrekom.

 

- Jutros se čuo neki prasak, kao da su se sudarila kola. Izašla sam napolje i videla Gordanu kako doziva upomoć. Glava joj je bila skroz krvava. Kad je došla Hitna, videli smo da iznose njenu majku Dragicu iz dvorišta, takođe sa krvavom glavom. On se razneo bombom na spratu kuće, gde je bila i Gordana sa kojom je živeo nekoliko godina. Sinoć smo čuli i neku svađu iz njihove kuće - ispričale su komšije za naš portal.

 

 

Gordanin otac je radio u DB, preminuo je pre nekoliko godina.

Njih dve se bave prodajom cveća na groblju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading