ČEDA OPET IMAO BLISKI SUSRET SA POLICIJOM! Evo šta je sada lider LDP-a uradio!

Autor:

Vesti

16.10.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da "nesreća" nikada ne ide sama možda najbolje zna lider LDP-a Čedomir Jovanović koji, doduše, ovih dana čini sve da upadne u nevolju.

ČEDA OPET IMAO BLISKI SUSRET SA POLICIJOM! Evo šta je sada lider LDP-a uradio!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tako je danas, svega četiri dana pošto ga je tašta prijavila za nasilje u porodici, prekoračio brzinu za volanom "tojote" u Norveškoj ulici na Novom Beogradu zbog čega ga je zaustavila saobraćajna policija i pritom utvrdila da nema ni važeću vozačku dozvolu, piše Blic.

Jovanović je na saobraćajnici gde je ograničenje 50 kilometara na sat vozio 75 na sat zbog čega mu je saobraćajna policija napisala novčanu kaznu od 10.000 dinara, upisala četiri negativna poena i oduzela vozačku dozvolu.

Međutim, ispostavilo se da lider LDP-a nema važeću vozačku dozvolu pošto mu je rok važenja tog dokumenta istekao još u junu.

Inače, kazna za isteklu vozačku dozvolu do šest meseci iznosi po zakonu 5.000 dinara.

Podsećanja radi, Jovanovića je u sredu prijavila tašta da je pretukao svoju suprugu Jovanu zbog čega je on morao da ide na saslušanje u Policijsku stanicu Novi Beograd gde je ptom nekoliko sati zadržan zbog toga što je bio pozitivan na narko-testu.

Nakon silnih kontradiktornih izjava bračni par Jovanović je poljupcem objavljenim na društvenim mrežama pokušao da demantuje bilo kakve "trzavice".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading