Đilasovac Obradović umislio da se nešto pita: Ili ćemo mi uvesti SANKCIJE Rusiji, ili će ostatak sveta NAMA!

Autor:

Vesti

27.09.2022

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasovac Vladimir Obradović, poslanik u Skupštini, gostujući u emisiji ''Novi dan'' dao je sebi oduška da komentariše kako naša zemlja treba da se postavi prema Rusiji po pitanju uvođenja sankcija.

Đilasovac Obradović umislio da se nešto pita: Ili ćemo mi uvesti SANKCIJE Rusiji, ili će ostatak sveta NAMA!

Foto: printscreen/N1

Vladimir je, gostujući u emisiji na tajkunskoj televiziji, govorio o stavu Srbije prema Rusiji i delio savete o tome kako Srbija treba da se postavi u toj situaciji.

Bez trunke srama je govorio šta treba da se radi i koji je, po njegovom mišljenju, moguć scenario po nas.

- Ja to vidim: Ili ćemo mi neki oblik sankcija uvesti Rusiji, ili će ostatak sveta uvesti sankcije nama. Nije tu stvar da li mi to želimo, nego da li nam je u ovom trenutku bitnija naša zemlja, naša ekonomija, ili ruska - započinje Obradović i dodaje.

- Nažalost, to je takav izbor. Mene malo čak i nerviraju ove izjave koje imaju takva rešenja kao na izboru za Mis sveta - Mi treba da se držimo po strani, da budemo neutralni, da mirišemo cveće i čekamo da sve to prođe. 

Voditeljka je postavila pitanja zašto ga to nervira, na šta je on odgovorio:

- Zato što to nije moguće. To bi bilo super da možemo da se izmestimo na drugu planetu i da pokušamo da se na ovoj reše stvari, pa da se vratimo, ali to jednostavno u ovom trenutku nije moguće. Ja se slažem da bi to bilo super, ali realnost nije takva - poručio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading