VUČIĆ I NAHJAN O ZAJEDNIČKIM PROJEKTIMA: Čvrsti odnosi između Srbije i UAE (FOTO)

Autor:

Vesti

22.09.2022

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata.

VUČIĆ I NAHJAN O ZAJEDNIČKIM PROJEKTIMA: Čvrsti odnosi između Srbije i UAE (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Njujorku sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom, na marginama Generalne debate 77. zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku.

Detalje njihovog susreta, uz fotografije, podelio je na svom Instagram nalogu lider Srbije.

- Uvek odlična radna atmosfera na sastancima sa našim prijateljima iz UAE - naveo je Vučić na Instagramu.

Predsednik je naveo da je sa šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom razgovarao dugo i otvoreno o svim bitnim aktuelnim pitanjima, ali i o konkretnim projektima od obostranog interesa.

- Ponovio sam da su svestrana saradnja i čvrsti uzajamni odnosi između Srbije i UAE od ogromnog sveobuhvatnog značaja za nas, imajući u vidu ne samo fascinantan napredak ove zemlje u svim oblastima, već i sve uticajniju poziciju koju zauzima na međunarodnoj geopolitičkoj sceni - naveo je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading