TERZIĆ: Jeremić je najviše ŠTETE naneo državi po pitanju KiM

Autor:

Vesti

06.09.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miloš Terzić je oštro reagovao na izjave lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

TERZIĆ: Jeremić je najviše ŠTETE naneo državi po pitanju KiM

Foto: Tanjug

Podsetimo, gostujući u emisiji "Utisak nedelje", Vuk Jeremić je izjavio da bi predsednik Srbije Aleksandar Vučić "želeo da bude srpski Putin, ali da je ustvari srpski Boris Jeljcin".

Povodom toga, oglasio se Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke:

Oglasio se propali političar Vuk Jeremić koji je najviše štete naneo državi po pitanju KiM. 

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor

Vuk Jeremić

Dok na sva usta hvali Kurtija i na sva zvona viče kako je Kurti patriota i prilično stabilan čovek, Kurti mu se uvek zajedno sa ostalim teroristima iz Prištine srdačno zahvaljuje zbog svega što je Jeremić uradio za jačanje lažne države, počevši od izmeštanja težišta pregovora iz SB UN u EU čime je Jeremić pokušao da utaba stazu kosovske nezavisnosti.

Licemer sada traži ZSO, a na sva usta pljuje Briselski sporazum kojim je ZSO definisana, jer je i on svestan, samo to neće da prizna, da je veštim diplomatskim umećem Vučić pitanje KiM vratio na pregovarački sto i da se sada u pregovorima pozivamo pored našeg Ustava i Rezolucije 1244 i na Briselski sporazum koji garantuje individualna i kolektivna prava za naš narod na KiM. 

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Dok se Jeremić borio da umesto predstavnika UNMIK-a na sednice SB UN uvede Tačija koji mu takođe zahvaljivao za ono sumanuto pitanje pred MSP, Srbi na KiM su bili ubijani, proterivani, a naše kulturno nasleđe je pred očima Jeremića gorelo 2004. godine. Naravno on i njegova lopovska ekipa su sve to nemo posmatrali, zarad opstanka na vlasti i pljačke države. Srbiju su ekonomski i politički potpuno razorili rasipnici na čelu sa Jeremićem, jer je za njih država bila igračka, a Srbi sa KiM nebitni. 

Vučić je vratio pitanje Kosova i Metohije na pregovarački sto i danas u vreme Vučića niko ne sme da pomisli da progoni i ubija Srbe kao u vreme Vuka Jeremića, jer danas imamo i snažniju ekonomiju i snažniju vojsku i upravo zbog toga Vučić ima neprikosnovenu podršku i poverenje Srba sa KiM. Kurti za Vučića jasno kaže da je najveća prepreka težnjama secesionista iz Prištine, dok se u Briselu Kurti poziva na Jeremića uživa i ukazuje mu poštovanje. To je razlika između Vučića i Jeremića i za svakog pametnog to je dosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading