TOMA FILA JE UPRAVO PROGOVORIO O SMRTI SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Da li je Hag ubio bivšeg predsednika?!

Autor:

Vesti

31.08.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati srpski advokat Toma Fila progovorio je o temi koja godinama zaokuplja pažnju javnosti u Srbiji - smrću bivšeg predsednika Slobodana Miloševića u haškom kazamatu.

TOMA FILA JE UPRAVO PROGOVORIO O SMRTI SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Da li je Hag ubio bivšeg predsednika?!

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Fila, koji je poznavao Miloševića i zastupao ga pred sudom u Hagu, tvrdi da misterije oko smrti bivšeg predsednika SRJ - nema.

- Momir Bulatović je trebalo da svedoči u ponedeljak i u subotu je pričao sa Miloševićem. Došao je kod njega u zatvor da popričaju kako će i šta će. Sloba mu je rekao da ode da priča sa advokatima, jer bi da legne i da se naspava. Rekao mu je da je umoran. Legao je i nije se probudio - naveo je Fila za Mondo.

Prema rečima čuvenog advokata, Milošević nije imao šećer kao što su pričali.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Imao je anginu pektoris. Od nje se ne umire ako živiš u dobrim uslovima. Međutim, preko puta njegove ćelije su mu dali još jednu ćeliju na raspolaganje gde je on držao svoja dokumenta. Inače Sloba i ja smo isto godište, razlika 20 dana. To je jednom Mira Marković rekla - da sam znala da je lav u horoskopu nikad ga ne bih uzela za advokata. Elem, u toj ćeliji gde su mu stajali papiri. Gomile papira. Ti materijali koje je dobijao su bili prašnjavi i nikakvi. On je bio stalno u toj prašini a oni su ga zatrpavali materijalima. Bio je iscrpljen, zato ga je srce izdalo - naveo je Fila.

Advokat tvrdi da se sa bivšim predsednikom razišao u stavovima, kada ga Milošević nije prihvatio njegov savet da se ne brani pred sudom u Hagu.

- On i ja smo se razišli jer sam mu ja govorio da ne treba da se brani. Prvi dan u sudnici me je poslušao. Okrenuo je leđa i otišao. Tužilaštvo je bilo očajno jer ne znaju šta da rade. I onda mu je valjda Mira rekla da treba ipak da se brani. Kada je odlučio da se brani u tužilaštvu je bio koktel, bili su presrećni što je ušao u sudnicu jer mu se sudbina znala - rekao je Fila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
rade

31.08.2022 11:42

koliko si zaradio na njemu?

Lakomije neuki

31.08.2022 12:18

Izlapitis...