NE MOŽE DA SE DOGOVORI SAMA SA SOBOM! Rada Trajković "zabagovala": Vučić joj prvo "čedo ruske politike", pa "u dogovoru sa Angelom Merkel"!

Autor:

Vesti

22.08.2022

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica nevladine organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova i Metohije Rada Trajković u roku od samo mesec i po dana daje oprečne izjave za tajkunske medije.

NE MOŽE DA SE DOGOVORI SAMA SA SOBOM! Rada Trajković "zabagovala": Vučić joj prvo "čedo ruske politike", pa "u dogovoru sa Angelom Merkel"!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Najnovija je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa nekadašnjom kancelarkom Nemačke Angelom Merkel ranije dogovorio da državna i društvena imovina na Kosovu bude vlasništvo Kosova, odnosno da je "sve već dao".

- I sada se pitamo kako ćemo dalje, a suštinski on je sve dao i gura Srbe u nešto što je destabilizacija - rekla je Trajković za tajkunsku N1.

Međutim, pre samo 6 nedelja nije tako govorila nazivajući predsednika "čedom ruske politike" prema kojoj, kako navodi, ima obaveze.

Foto: printscreen/N1

 

Slično, gospođa Trajković govorila je da iza potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića stoji predsednik Srbije Aleksandar Vučić i da je on njegov produkt.

- Sve što on kaže se sprovodi, ne može da postane gradonačelnik niko koga on nije imenovao, on je čovek kome je Vučić podario apsolutnu vlast na Kosovu nad Srbima -  rekla je ona.

Danas je ta priča, naravno, potpuno suprotna onome što je nekada govorila.

- On je mlad, nije služio vojsku, malo ko zna šta iz njegove biografije, ne znam da li zna da rukuje oružjem, da pravi strategiju. Dakle, on je izbačen kao maskota koja treba da organizuje Srbe, ali to nije realnost - iznosi "stručno mišljenje" Rada Trajković.

Šest nedelja kasnije, ista osoba, jedan mozak... A toliko oprečnih stavova!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading