ZAVRŠEN SASTANAK Aleksandra Vučića sa Srbima sa Kosova i Metohije! Obraćanje javnosti u 13.30! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.08.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Predsednik Vučić poručio je u četvrak iz Brisela, gde je učestvovao u razgovorima Beograda i Prištine, da je to bio težak dan za Srbiju i naglasio da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

ZAVRŠEN SASTANAK Aleksandra Vučića sa Srbima sa Kosova i Metohije! Obraćanje javnosti u 13.30! (FOTO)

Foto: Printskrin/Instagram/budućnost Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas nešto posle 11 časova sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, sa kojima je razgovarao o pregovorima vođenim u Briselu.

 

 

Sastanku u Palati Srbija prisustvovali su  premijerka Ana Brnabić, ministar finansija Siniša Mali, direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, predsednik Srpske liste Goran Rakić, potpredsednici SL Igor Simić, Dalibor Jevtić, Milan Radoičić gradonačelnici sa severa KiM, predstavnici institucija...

Podsetimo, predsednik Vučić poručio je u četvrak iz Brisela, gde je učestvovao u razgovorima Beograda i Prištine, da je to bio težak dan za Srbiju i naglasio da će nastaviti da se bori za mir i stabilnost.

 Težak dan je za nama, bio je težak dan za sve građane i celu zemlju. Ne mogu da kažem da je uspešno završen, ali se uzdržavam od drugih komentara jer se nadam da je moguće da nekim čudom da postignemo kompromisno rešenje. Zato ću nastaviti da se borim za mir i stabilnost – saopštio je Vučić u video-obraćanju na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Bonus video:

 

Komentari (0)

Loading