MOMIROVIĆ: Od sastava Vlade bitniji nastavak dosadašnje politike!

Autor:

Vesti

12.08.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirovic je posetio danas železničku stanicu Stara Pazova i tom prilikom odgovarao na novinarska pitanja.

MOMIROVIĆ: Od sastava Vlade bitniji nastavak dosadašnje politike!

Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se formiranje nove Vlade očekuje krajem avgusta, a na pitanje da li Momirović sebe vidi u njoj, rekao da je ovo pitanje od izuzetne važnosti.

- Pitanje predsednika Vlade i članova Vlade je jako važno, ali ono što je najvažnije je politika. Zato mislim da je od izuzetnog značaja da Aleksandar Vučić ostane na čelu SNS-a, jer samo njegov ostanak na čelu najveće stranke garantuje stabilno vođenje ove politike, garantuje nastavak investicija, garantuje opstanak makroekonomske stabilnosti i dalji rast plata i penzija. Ja bih svu pažnju i fokus locirao u tom smeru iako je, ponavljam, pitanje predsednika Vlade i članova Kabineta buduće Vlade jako važno. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading