MARINIKA TEPIĆ JE DIREKTNA PRETNJA NACIONALNOJ BEZBEDNOSTI! Brnabić ističe: Ona je šampion menjanja amorfnih stanja!

Autor:

Vesti

02.08.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić se tokom sednice Narodne Skupštine obratila poslanicima, ističući sve gafove i laži Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde.

MARINIKA TEPIĆ JE DIREKTNA PRETNJA NACIONALNOJ BEZBEDNOSTI! Brnabić ističe: Ona je šampion menjanja amorfnih stanja!

Foto: Tanjug

Tokom sednice Narodne skupštine, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić se osvrnula na široku lepezu laži i obmana Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde, koja, kako ona navodi, ugrožava nacionalnu bezbednost Srbije i srpskog naroda. 

- Gospođa Tepić je šampion u preletanju, menjanju stranaka, kruženju u prirodi i menjanju amorfnih stanja. Takođe je šampion u govorenju neistina i kontradiktornim izjavama - rekla je Brnabić. 

Foto: printskrin

Marinika Tepić

Kako ističe, mnogo su veći problem notorne laži koje dalekosežne posledice za našu zemlju. 

-  Mnogo veći problem za našu zemlju i naš narod su druge izjave kao na primer da Vojska Republike Srbije diluje drogu na vojnom dobru u Moraviću, da su kokoške iz Moravića takođe dileri droge, da mi plaćamo, odnosno korumpiramo strane političare kako bi povlačili priznanja takozvane "Republike Kosovo", što ima mnogo dalekosežnije posledice za našu zemlju, teritorijalni integritet, bezbednost Srbija na Kosovu. Mnogo je veći problem optužbe da smo uvodili vanredno stanje da bi naseljavali migrante, da smo imali ugovor sa Austrijom po kome smo se bavili trgovinom ljudima i uzimali novac za te migrante. Mnogo veći problem da je Poštanska štedionica već ištampala platne kartice za te migrante koje mi naseljavamo - dodaje poslanica Srpske narodne stranke

Foto: Printskrin/Instagram/anabrnabić

Ana Brnabić

Ana Brnabić ne želi da se osvrće na pokušaje Marinike Tepić da unosi laži o njenoj porodici u javnost, jer kako navodi, to su sve lako proverljive informacije. 

- Na sve ovo su izjave poštovane poslanice Marinike Tepić da je kovid veštački stvoren virus, stvoren u planetarnim gibanjima, da vakcina nije sigurna, da za vakcinu treba raspisati referendum. Sve su to stvari koje mnogo više utiču na nacionalnu bezbednost, sigurnost naših građana, pa samim tim ovo što priča o meni i mojoj porodici i sve te laži koje je jako lako dokazati, na to se neću osvrtati - zaključuje Brnabić.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

08.08.2022 14:16

To ti je kad barem dve torokuse pustis u Skupstinu Srbije!