MILOVA PUDLICA RADI PROTIV SOPSTVENE ZEMLJE: Balši Božoviću smeta kad Srbija uvećava svoju moć

Autor:

Vesti

01.08.2022

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje sa skandaloznim izjavama.

MILOVA PUDLICA RADI PROTIV SOPSTVENE ZEMLJE: Balši Božoviću smeta kad Srbija uvećava svoju moć

Foto: Printscreen N1

Balša Božović, bivši poslanik Demokratske stranke, reagovao je na tvitove Vladimira Đukanovića:

 

 

- Denacifikacija je proces iskorenjavanja nacizma kao ideologije iz društva. Srbi, kao najveći stradalnici od nacizma, za razliku od naših komšija koji su naciste dočekivali kao oslobodioce, imaju kapacitet da pomognu svakom ko želi u denacifikaciji.Valjda je to nešto što je normalno?

Razumem naše komšije, jer oni od istorijske činjenice da su bili na strani nacista ne mogu da pobegnu. Zato je za njih proces denacifikacije bolan. Ne razumem beogradske dvojkakrugaše zašto su protiv denacifikacije. Kako god, Srbija je uvek tu da pomogne u ovom procesu.

 

 

- E, to je početak priče i ideje stvaranja tri velike države Albanije, Srbije i Hrvatske. Podela Bosne između Srbije i Hrvatske. Podela Kosova između Albanije i Srbije i “denacifikacija” Crne Gore kao “male Ukrajine” - naveo je Božović.

Prema njegovim rečima, "nacionalistički režimi tri spomenute države na Zapadnom Balkanu su posredno učestvovale u pripremi ruske invazije na Ukrajinu".

- Sve vreme je više nego očigledno da je Vučić očekivao i da se nadao brzoj pobedi Rusije u Ukrajini. I tu se stvar zakomplikovala. Međutim, on ne odustaje od pokušaja da na silu postane predsednik ne samo Srbije nego i svih Srba u regionu. Kroz projekat “srpskog sveta” i “Otvorenog Balkana” pokušava da nadomesti ono što im je propalo sa non-paperom Janeza Janše - poručio je Božović u svom izdajničkom obraćanju za Radiosarajevo.ba.

Upozorio je na kraju kako ćemo biti svedoci kako su i sami najavili – “denacifikacije Balkana”.

Što znači da će sve drugačije identitet proglasiti nacističkim kao i svakog ko ne podržava njihovu nacionalističku politiku “srpskog sveta”, baš po ugledu na Putina i “ruski svet”, rekao je Božović.

Dakle, prema Božovićevom mišljenju, Vučić je pripremio rat u Ukrajini, sada sprema još jedan na Balkanu, u svemu mu pomaže Putin, a posle će sa Hrvatima i Albancima deliti plen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
pc

01.08.2022 16:34

Balša Božooović je Milogorac. Otud to. Srbija samo treba poštovati volju Milogoraca koji su ukinuli Podgoričku skupštinu i dali za pravo Srbiji da vrati Božoooviće tamo gde pripadaju. Hvala!

Milan

01.08.2022 17:01

Nije nesretni Balša napao svoju državu. On Srbiju nikada nije doživeo kao svoju državu. Nego po navici parazitira u ovoj državi. Toliko o tome.

Opanak

01.08.2022 21:30

Nema on misljenje on je jedan od smradova koje Srbi tolerisu iz nepoznatih razloga...jel mu Srbija ne valja pa put pod noge pa na cuku s koje si dosao...Tito i crnogorci su grobari Srbije ali narod je komunizmom sludjen i nacionalno dezorijentisan umesto da ne da dvoje nikome pa ni nazovi bratu milogorcu kome su u tako draze ustase i siptari ali ne ide im se iz Beograd...necijo dozovi se pameti i ujedini se protiv povampirenog zla..vreme istice brzo.