JELENA ZORIĆ DEMANTOVALA LAŽI: ANDREJ VUČIĆ NEMA veze sa JOVANJICOM! Đukanović oštro odreagovao!

Autor:

Vesti

22.07.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koluvijin advokat Vladimir Đukanović prokomentarisao izjavu novinarke N1 i pozvao medije koji su lažno izveštavali da se izvine.

JELENA ZORIĆ DEMANTOVALA LAŽI: ANDREJ VUČIĆ NEMA veze sa JOVANJICOM! Đukanović oštro odreagovao!

Foto: Printscreen/ Newsmax Adria

Jelena Zorić

U emisiji - Pregled dana na televiziji Njuzmaks Adrija, novinarka N1, Jelena Zorić demantovala je da brat predsednika Aleksandra Vučića, Andrej, ima veze sa aferom "Jovanjica", sa kojom su ga uporno povezivali opoziciono nastrojeni mediji u vlasništvu Dragana Šolaka.

Ovi mediji su, kao i funkcioneri opozicije, insistirali na tome da je Vučićev brat umešan, u fabrikovanu aferu, pripisujući mu poslove sa drogom i prijateljstvo sa vlasnikom plantaže Jovanjica, Predragom Koluvijom.

Zorićeva je rekla da je opoziciji "podmetnuta" ova teza, a kako ona smatra, zato što je to nekome odgovaralo, a to nije opozicija, kako ona ističe.

- To je za njih bila savršena zavesa, kako se to razvejava, Andreja Vučića nema u "Jovanjici". Više puta sam to ponovila, koliko god da to nije opoziciono popularno, to da Andreja Vučića, informacija ta i spin taj, laž, da ga ima u Jovanjici, više odgovara službi, jer njih niko ne spominje dok se bave bratom predsednika - navela je novinarka N1. 

Na njenu izjavu oštro je reagovao i član predsedništva SNS i advokat Vladimir Đukanović, koji brani Koluviju u postupku "Jovanjica", koji je svoj stav podelio sa svojim pratiocima na Tviteru.

- Hiljade naslova i priloga ste pravili da biste lagali kako je Andrej Vučić, a samim tim i njegov brat Aleksandar, navodni vlasnik Jovanjice i prijatelj Predraga Koluvije izmišljajući priču da se tamo proizvodila droga i da su oni zapravo pokrovitelji te proizvodnje - naveo je Đukanović i dodao:

- Sinoć je Jelena Zorić rekla da Andrej Vučić nema nikakve veze sa Jovanjicom i priznala da su lagali. Lažu i za sve ostalo u vezi sa izmišljenom aferom, ali hoće li danas makar neko od njih reći - Izvini? Stidite li se makar malo i kako da vam bilo ko poveruje u bilo šta posle ovoga?

Foto: Printscreen

Đukanovićev Tvit

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

22.07.2022 08:11

Sve pohvale za Jelenu zena je veoma iskrena!

VT

22.07.2022 09:09

Jelena je rekla samo to da je izmišljeno da je Koluvija zvao Andreja Vučića, a ne i da je izmišljena priča o marihuani koja je pronađena u Jovanici.