DAJTE NAM PARE, KOGA BRIGA ZA SVE DRUGO! Ikodinović otkrio pravo lice opozicije

Autor:

Vesti

22.06.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vaterpolista, doskorašnji član i perjanica Narodne stranke (NS) Danilo Ikodinović raskrinkao je dojučerašnje partnere, kojima je pružao podršku tokom poslednjih izbora. On je opleo po političkim saborcima i otkrio da im je jedino bitan novac.

DAJTE NAM PARE, KOGA BRIGA ZA SVE DRUGO! Ikodinović otkrio pravo lice opozicije

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ikodinović je u intervjuu koji je dao za Šolakov dnevni list Nova kazao da su jedina stvar zbog koje su srećni u opoziciji ulazak u parlament i novac koji će zbog toga dobijati.

- Nisam kompetentan da ocenjujem bilo šta vezano za politiku i političke stranke. Ono što mogu da primetim jeste da su rukovodioci NS presrećni što će imati 12 poslanika u Skupštini Srbije. To je nekih 36.000-40.000 evra mesečno za stranku. Vidim i da su ostale opozicione stranke presrećne zbog ulaska u parlament, ne samo NS. Verovatno iz istog razloga - kazao je Ikodinović.

Komentarišući opoziciju i sve što se dešavalo nakon izbora, bivši vaterpolista i doskorašnji političar je izdvojio nekoliko osobina svojih kolega.

Republika

Foto: youtube.com/N1

Vuk Jeremić

- Pored dosta lepih osobina koje imamo kao narod, pohlepa, potkupljivost i razjedinjenost su, prema mom mišljenju, tri najlošije osobine u našem narodu, koje su, nažalost, došle do izražaja i u opoziciji nakon izbora - kazao je Ikodinović.

Kako je za Republiku istakao Stevica Deđanski, politički analitičar, u pitanju je naknadna pamet koju dobiju svi kasnije, kada shvate da nisu postigli ono što su želeli.

- Slične stvari su se dešavale i ranije, pa su svi koji su bili bliski s tim delom opozicije kad-tad znali da opletu po njima. Nakon što shvate da nisu dobili svoj deo kolača počnu ružne reči, raslojavanja... Dok misle da će dobiti ono što žele, svi su im dobri. Međutim, narod je sve to odavno prozreo. Zbog toga su tako i prošli na izborima - zaključio je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Njanja

22.06.2022 12:17

Opoziciji je jedino stalo do para i koristi a ne do građana Srbije