PREDSEDNIK SE SASTAO SA PATRIJARHOM I DODIKOM: Informisao sam ih o situaciji u srpskim sredinama u južnoj srpskoj pokrajini! (FOTO)

Autor:

Vesti

16.07.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa patrijarhom Porfirijem, članovima Svetog sinoda i srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

PREDSEDNIK SE SASTAO SA PATRIJARHOM I DODIKOM: Informisao sam ih o situaciji u srpskim sredinama u južnoj srpskoj pokrajini! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Fotografiju nakon sastanka predsednik je objavio na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

- Informisao sam Njegovu svetost patrijarha srpskog g. Porfirija, članove Svetog sinoda i srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika o toku razgovora koji se pod okriljem Evropske unije vode o Kosovu i Metohiji, situaciji u srpskim sredinama u južnoj srpskoj pokrajini, ali i ekonomsko-socijalnoj situaciji u Srbiji i njenoj međunarodnoj poziciji - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading