VUČIĆ GLAVNA VEST U MOSKVI: Ruska državna agencija prenela reči predsednika Srbije iz jučerašnjeg intervjua

Autor:

Vesti

14.07.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intervju je izazvao veliku pažnju u Rusiji zbog predsednikove otvorenosti i direktnosti po pitanju budućnosti rata u Ukrajini

VUČIĆ GLAVNA VEST U MOSKVI: Ruska državna agencija prenela reči predsednika Srbije iz jučerašnjeg intervjua

Foto: printscreen/pink

Ruska državna agencija TASS prenela je kao udarnu vestu deo intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića o sukobu u Ukrajini koji je emitovan sinoć na TV Pink. Vest je od jutros prva istaknuta na ruskoj državnoj agenciji.

Taj intervju je izazvao veliku pažnju u Rusiji zbog predsednikove otvorenosti i direktnosti po pitanju budućnosti rata u Ukrajini.

Sukob u Ukrajini je svetski rat, gde se Zapad bori protiv Rusije uz pomoć ukrajinskih vojnika, izjavio je u sredu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Pritscreen/TASS

 

Treba da shvatimo da usred svetskog rata svi razgovori da je to regionalni ili lokalni rat moraju da se odustanu. Ceo zapadni svet se bori protiv Rusije preko Ukrajinaca. To je globalni sukob - rekao je on u intervjuu za Pink TV, prenosi TASS.

Agencija navodi da je Vučić obećao da će Srbija neće štedeti napore da sačuva mir u regionu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Podsetimo, predsednik je juče u intervjuu na TV Pink rekao:

Znam šta nas čeka. Onog trenutka kada Vladimir Putin bude završio stvari u Seversku, Bahmutu i Soledaru, posle toga na drugoj liniji Slavjansk - Kramatorsk - Avdejevka, slediće njegova ponuda. Ako Zapad ne prihvati ponudu, odlazimo u pakao, a neće je prihvatiti – kazao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading