JADNO I BEDNO! Otvorena mržnja austrijskog ekonomiste: UDARIO NA SRBIJU I RUSIJU, PUNA MU USTA IŽVAKANIH FLOSKULA!

Autor:

Vesti

12.07.2022

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski ekonomista Gunter Felinger, dokazani srbomrzac koji ne propušta priliku da oblati Beograd i Srbiju, ponovo je udario na našu zemlju.

JADNO I BEDNO! Otvorena mržnja austrijskog ekonomiste: UDARIO NA SRBIJU I RUSIJU, PUNA MU USTA IŽVAKANIH FLOSKULA!

Foto: twitter.com/Gunther Fehlinger

Ovaj osvedočeni srbofob, kako je Republika već pisala, koji svoje radikalne stavove iznosi na Tviteru, a ovog puta otišao je korak dalje pošto je Srbiju pokušao da umeša u rat u Ukrajini.

- Pozivam na mir za slobodnu i evropsku Ukrajinu unutar Nato, jer zajedno možemo pobediti ruske i srpske agresore - doslovce je napisao Felinger ne skrivajući otvorenu mržnju.

 

Felinger se tu nije zaustavio već je udario i na Republiku Srpsku pozivajući Bosnu i Hercegovinu postane članica Zapadne alijanse, ponavljajući floskulu o "srpskoj agresiji".

- Srećan sam što sam u gradu heroju Goraždu i pozivam vlasti BiH da se pridruže Nato kako građani BiH bili sigurni od srpske agresija zauvek - dodao je Felinger. 

 

Podsetimo, austrijanac je nedavno boravio u Beogradu i iz srpske prestonice uputio otvorene provokacije.

Evo iz Beograda pozivam Srbiju da preimenuje hotel “Moskva” u hotel “Kijev” i da se pridruži sankcijama EU protiv Rusije ili da se odrekne statusa kandidata za članstvo u EU, Srbija mora sada jasno da kaže da li ste sa Rusijom ili sa Evropom - napisao je on uz “selfie” ispred “Moskve”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cardak

05.08.2022 12:27

GUNTERE dodji u SRBIJU da ti "nesto sapnem"(FASISTI SE MOGU TREBITI I NAREDNIH 10 VEKOVA)!