POZNATI AUSTRIJANAC po ceo dan šeta Beogradom i ponižava Srbe! Toliko se osilio da izdaje i NAREĐENJA! Bezobrazno i nekorektno!

Autor:

Vesti

27.03.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski ekonomista Gunter Felinger usred Beograda provocira Srbe.

POZNATI AUSTRIJANAC po ceo dan šeta Beogradom i ponižava Srbe! Toliko se osilio da izdaje i NAREĐENJA! Bezobrazno i nekorektno!

Foto: Printskrin

Austrijski ekonomista Gunter Felinger koji je veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter i poznat po tome da ume da “blati” kako Srbe, tako i Rusiju danas je veoma aktivno posećivao znamenitosti srpske prestonice, ali to ništa ne bi bilo čudno da uz svaku objavljenu fotografiju nije provocirao Srbe uz neumesne komentare.

U svojim tvitovima on od Srba zahteva da priznaju tzv. Kosovo, uvedu sankcije Rusiji, da na zgradi Predsedništva Srbije bude okačena ukrajinska zastava u znak solidarnosti, a u svojim zahtevima toliko ide daleko da čak traži i da se promeni ime hotela “Moskva”.

 

Evo iz Beograda pozivam Srbiju da preimenuje hotel “Moskva” u hotel “Kijev” i da se pridruži sankcijama EU protiv Rusije ili da se odrekne statusa kandidata za članstvo u EU, Srbija mora sada jasno da kaže da li ste sa Rusijom ili sa Evropom – napisao je on uz “selfie” ispred “Moskve”.

 

Na Kalemegdanu je objavio sliku sa zastavom Evropske unije u zubima uz komentar da “poziva evropsku Srbiju da se u potpunosti pridruži slobodnom svetu priznavanjem Republike Kosovo, da prekine blokadu Bosne i počne da podržava Ukrajinu, takođe raskine sa Rusijom Vladimira Putina uz zatvaranje srpskog vazdušnog prostora za Rusiju”.

 

Uz to, ispred Narodne banke Srbije tražio je od Evropske unije da ponudi Srbiji evro kao valutu za priznanje tzv. Kosova.

 

 

Pozivam Srbiju da u znak solidarnosti vijori zastavu Ukrajine i da vijori evropsku zastavu kao jasnu posvećenost EU budućnosti Srbije i da prestane da ugrožava mir na Balkanu – ako ne, ne želimo ni ruski trojanski konj u EU – napisao je Austrijanac u opisu fotografije ispred zgrade Predsedništva, prenosi Objektiv.

 

 

Na njegove objave, korisnici ove društvene mreže nisu ostali imuni pa su se komentari ispod samo nizali.

 

Mrš iz Srbije, nisi dobrodošao”, “Bolje pozovi psihijatra, zaboravio si terapiju”, “Nemoguće da je ovo realna osoba, ovo je cirkuzant”, “Ovo je idiot koji je pobegao iz ustanove za mentalno obolele” – samo su neki od njih.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Suzana

27.03.2022 04:54

Taj retard neka stavi motor od Fiće i nek odjaše iz Srbije ,da ga ne detoniramo!

Odgovori 17 1
nesko09

27.03.2022 05:14

Ovo bi bilo proterano iz zemlje za 5 minuta,da smo mi normalna zemlja.Posto nismo onda i ovakve podguzne muve treba da trpimo.

Odgovori 23 0
Kos

27.03.2022 06:04

Ovim clankom radite upravo ono sto taj covjek i zeli- privlacenje paznje na sebe. Treba ga jednostavno ignorisati.

Odgovori 20 2
David

27.03.2022 06:33

Majmun ...dok ne naleti na koru od banane

Odgovori 26 1