MISTERIJA POLICE U STEFANOVIĆEVOJ VILI: Tajni prolaz koji spaja dve kuće (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

29.06.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Nebojša Stefanović napravio je svojevrsni zamak spojivši dve vile, pogledajte tajni prolaz

MISTERIJA POLICE U STEFANOVIĆEVOJ VILI: Tajni prolaz koji spaja dve kuće (FOTO, VIDEO)

Foto: Srpski telegraf, Ministarstvo odbrane

Stefanović je u zamak uložio 3,2 miliona evra, o čemu je Republika već pisala. Jedna od stvari koja posebno upada u oči, kada je reč o ovom ministrovom "skromnom" zdanju, je tajni prolaz koji povezuje dve vile.

Naime, ministar odbrane je odlučio da dve vile koje su bile jedna do druge spoji, a to je uradio napravivši tajni prolaz, koji je zamaskirao da izgleda kao biblioteka.

- Sve je odrađeno po najvišim standardima. Urađen je nacrt kojim je na najbolji način rešen tajni prolaz koji spaja dve nekretnine. Probijen je zid između dve kuće. Odrađena je pokretna biblioteka, tu su dvokrilna vrata, na kojima su urađene police. Zatvorena deluju kao celina i sastavni deo biblioteke. S bilo koje strane da gledate, ne možete da pogodite da je to prolaz. Kada su otvorena, kao što se vidi na nacrtu, dobija se prolaz koji spaja dve vile - objasnio je izvor Republike.

Prema saznanjima Republike, postojale su dve varijante tajnog prolaza, sa dvokrilnim i sa jednokrilnim vratima. Ministar se na kraju odlučio za dvokrilna vrata, verovatno verujući da će tako biti bolje kamuflirano i da niko neće ni slutiti da se tu nalazi tajni prolaz.

Inače, Republika je još pre skoro godinu dana pisala o tajnim odajama ministra. Tada smo otkrili da jedan od članova naše Vlade u svojoj vili ima skrivene odaje, kao i sefove, u kojima čuva dragocenosti. Bunker, kako smo tada nazvali ovu kuću, ima i poseban sistem ventilazije, kao i broje nadzorne kamere.

Podsetimo, ministar Stefanović je prethodnih dana u žiži javnosti zbog prepucavanja sa nekadašnjom bliskom saradnicom Dijanom Hrkalović. Ona ga je optužila da stoji iza prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da je njegovom bratu Andreju pakovo aferu "Jovanjica", kao i da je Stefanović lično štitio klan Veljka Belivuka.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
boki

29.06.2022 15:24

Kada ce drzaca jednom ispitati poreklo imovine jer sve vise politicara i funkcionera raspolazu ogromnom imovinom.Dali se ovo zataskava

milovan

29.06.2022 18:30

E sada znate zasto ni jedna vlast nije htela da uvede red u Sudstvo,policiju i tuzilastvo.!! Pa njima odgovara ovako. A nije da nisu mogli.

Igor

30.06.2022 04:41

Prvo lazni doktorat a sada milioni. Lepo

Perica

30.06.2022 10:37

Mnogo gleda krimi filmove!