Milica Đurđić nikad lepša! Partnerka Ane Brnabić zasenila sve na obeležavanju Vidovdana u Palati Srbije!

Autor:

Vesti

29.06.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obeležavanju Vidovdana u Palati Srbije prisustvovale su i Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić.

Milica Đurđić nikad lepša! Partnerka Ane Brnabić zasenila sve na obeležavanju Vidovdana u Palati Srbije!

Foto: ST/D. KADIĆ

Premijerka i njena emotivna partnerka Milica Đurđić na događaj od nacionalnog značaja pojavile su se ruku pod ruku. Bile su vrlo lepo raspoložene i savršeno usklađenih stajlinga, što je odmah svima zapalo za oko.

Doktorka je za svečanu priliku ponela belu haljinu sa mint detaljem, koja prati liniju tela sa šlicem sa strane. U ruci je imala mini torbicu, a mint detalji na njenoj odevnoj kobinaciji slagali su se sa premijerkinim odelom. 

Premijerka Ana Brnabić sa ovu svečanu priliku odabrala je indigo odelo koje je ukombinovala sa klasičnom belom košuljom, koji je komad za sva vremena i tankim braon kaišem. 

Predsednica Vlade Srbije i njena partnerka nisu se dugo u javnosti pojavljivale zajedno, zato su sada privukle veliku pažnju, što zvanica, što medija.

Čitave večeri Ana Brnabić i Milica Đurđić bile su fokusirane jedna na drugu, vidno bliske i privržene. Po mišljenju mnogih uzor su kako se porodica gradi i čuva, te ne čudi što je njihov odnos konstantna tema javnosti.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading