Vučić: Poštujemo sebe i svoju politiku, uprkos svim PRITISCIMA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.06.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je danas venac na Spomenik junacima sa Košara, a potom se osvrnuo na aktuelne teme u zemlji.

Vučić: Poštujemo sebe i svoju politiku, uprkos svim PRITISCIMA! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Predsednik je tom prilikom odgovarao i na pitanja okupljenih novinara o poziciji Srbije i sve većim pritiscima da se prizna Kosovo i uvedu sankcije Rusiji.

- Sećate se pre 109 dana, kada sam držao konferenciju za novinare oko zaključaka Sednice za nacionalnu bezbednost? Ljudi su mislili da će to trajati 3-7 ili 10 dana, a, vidite, sad je 110 dana kako ti zaključci traju i opstaju, uprkos svemu onome što pritiska Srbiju, uprkos svemu onome što dolazi sa različitih strana i u veoma teškim trenucima, to je i dalje opstalo - rekao je predsednik tom prilikom.

 

 

- Ja ne mogu da kažem da smo mi svetska sila, da mi možemo da izdržimo sve, ali dok možemo da poštujemo sebe i svoju politiku, mi ćemo to da radimo. Do sada smo uspevali i verujem da ćemo uspevati i dalje - istakao je.

Podsetimo, danas je Evropski parlament usvojio prvi nacrt izveštaja o Srbiji u kome se traži "hitno uvođenje sankcija Rusiji", kao i izveštaj o Kosovu koji je pripremila Viola fon Kramon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
zaklina

15.06.2022 07:16

Srbija vodi svoju odgovornu politiku !

sale

15.06.2022 07:16

Pritiskaju nas godinama unazad, šta god da uradimo njima ne valja. Tako da ... Srbija od sada treba da gleda samo sebe i svoj interes.

Srna

15.06.2022 09:16

Srbija je vec navikla na razne pritiske sa svih strana, zato je i postala ovako jaka!