PUTUJ, DRAGI PECO! Vesić se oprostio od novinara: Bio je novinarčina!

Autor:

Vesti

03.06.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnik Beograda oprostio se od novinara Predraga Pece Jeremića koji je danas preminuo u Beogradu.

PUTUJ, DRAGI PECO! Vesić se oprostio od novinara: Bio je novinarčina!

Foto: Printscreen

Vesić je na Fejsbuku napisao:

- Danas nas je napustio Predrag Peca Jeremić.

Peca je bio novinarčina. Starog kova. Temeljit i ozbiljan. Kakvih skoro da više nema.

Ipak, Peca je meni pre svega bio drug i prijatelj. Bio je laf. 

Peca i ja smo sinoć bili zajedno na večeri povodom slave Beograda. Jutros smo se čuli. Pričao mi je koliko je bio srećan zbog velike litije. Tako je bilo godinama unazad.
Izvini Peco ako nekada nisam imao dovoljno vremena da se vidimo. Ili ako ti nisam odmah odgovorio na poziv. Mnogo će mi nedostajati naši razgovori.

Putuj dragi Peco. Ne znam zašto si nas tako iznenada ostavio? Možda ćeš nam to reći kada se sretnemo na nebu. Otišao si iznenada sa ovog sveta kao da si potrčao za nekom dobrom novinarskom pričom. Sve se nadam da ćeš da me pozoveš i da mi kažeš - ej, znaš šta sam našao.

Mi, tvoji prijatelji, brinućemo o tvojoj porodici. Ti znaš da će biti tako.  A jednog dana, kada se sretnemo na nebu, otkrićeš nam tajnu zašto si tako otišao.

Počivaj u miru dragi prijatelju. -

Podsetimo, Jeremić se novinarstvom bavio od 1986. godine, te je prvi tokom devesetih pred kamere doveo ljude iz sveta kriminala. Radio je na Studiju B, bio je jedan od urednika u listu Glasu javnosti, novinar i kolumnista nedeljnika Grom, kao i listu Kurir. Napisao je i tri dela knjige "Sačekuša".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading