PREDSEDNIK IZJAVIO SAUČEŠĆE: Peca Jeremić je bio stara garda novinarske profesije, počivaj u miru, dragi prijatelju!

Autor:

Vesti

03.06.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima i kolegama Predraga Pece Jeremića, naveo je predsednik Srbije.

PREDSEDNIK IZJAVIO SAUČEŠĆE: Peca Jeremić je bio stara garda novinarske profesije, počivaj u miru, dragi prijatelju!

Foto: Youtube, ST/D. Kadić,

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici novinara Predraga Pece Jeremića, u kojem se kaže:

– Sa velikom tugom sam primio vest o iznenadnoj smrti mog iskrenog prijatelja Predraga Pece Jeremića, novinara, analitičara i hrabrog borca za istinito informisanje bez kompromisa i bez obzira na rizike kojima je bivao izložen kao vrhunski istraživački novinar.

Foto: Printscreen

 

Peca Jeremić je bio stara garda novinarske profesije. Tokom bogate karijere, radio je u brojnim redakcijama i ostavio jedinstven reporterski i urednički pečat, kako u dnevnim novinama i nedeljnicima, tako i na televiziji.

Mnoge njegove kolumne se i danas pamte, a probirom intrigantnih tema i sagovornika, analitičkim pristupom kojim je otkrivao afere iz najbitnijih oblasti društvenog života, brzo je postao uzor čitavoj generaciji mladih novinara.

Bila mi je čast da ga imam za prijatelja, ne samo zbog njegove otvorenosti i iskrenosti, ozbiljnosti, promišljenosti i izuzetnog poznavanja domaćih i globalnih prilika, već i zbog spremnosti da se uvek i na svakom mestu bori za istinu.

Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima i kolegama Predraga Pece Jeremića.

Počivaj u miru, dragi prijatelju.- 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading