Krkobabić ponovo predsednik PUPS, ovo su potpredsednici! PROMENE I U NAZIVU STRANKE!

Autor:

Vesti

12.05.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na današnjoj sednici Glavnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) odlučeno je da se proširi naziv stranke sa 3P „proleteri, penzioneri i poljoprivrednici“, dok je Milan Krkobabić ponovo izabran za predsednika stranke.

Krkobabić ponovo predsednik PUPS, ovo su potpredsednici! PROMENE I U NAZIVU STRANKE!

Foto: Beta

Takođe, na sednici Glavnog odbora imenovani su i novi potpredsednici stranke Dragan Marković - Markoni i Stefan Krkobabić, saopštila je informativna služba PUPS-a .

Kako je saopšteno, na sednici kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić je istaknuto da "PUPS nastavlja sa dosadašnjom politikom, s fokusom na poboljšanju statusa penzionera, proletera i poljoprivrednika, koji su srž razvoja Srbije".

- PUPS raste i razvija se. Uz penzionere tu su i poljoprivrednici i proleteri Srbije. Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera čvrsto drži u svojim rukama barjak solidarnosti i pravde. Čuvamo, štitimo i branimo osnovni vrednosni stav tri P , penzije prate plate, to je naša tekovina - izjavio je na petoj redovnoj, izbornoj sednici skupštine partije Milan Krkobabić.

Foto: PUPS

 

 

Navedeno je da su delegati iz svih 119 gradskih i opštinskih odbora poklonili puno poverenje Krkobabiću i ponovo ga izabrali na dužnost koju je i do sada obavljao.


Saopšteno je i da je na svečanoj sednici održanoj u Madlenijanumu u prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da u Milanu Krkobabiću i PUPS-u ima pouzdane saradnike i ljude koji znaju i umeju da daju pravi doprinos uvek kada je potrebno da se zaštite nacionalni i državni interesi.

Novi potpredsednik stranke Dragan Marković Markoni koji je profesionalnu karijeru proveo u BIA bio je narodni poslanik na listi PUPS-a u prethodnom sazivu Skupštine.

Stefan Krkobabić je u prethodnom mandatu bio je potpredsednik Narodne skupštine, a nakon angažmana u Privrednoj komori Beograda Vlada Srbije ga je imenovala za v.d. direktora Javnog preduzeća za razvoj planinskog turizma „Stara planina“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading