PONOŠ MI IZVLAČI LJUDE IZ STRANKE: Jeremić priznao da se koalicija "Ujedinjeni" raspala

Autor:

Vesti

09.05.2022

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić gostovao je na televiziji Nova S i tom prilikom izjavio da ga je koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije zapala u fatalnu krizu.

PONOŠ MI IZVLAČI LJUDE IZ STRANKE: Jeremić priznao da se koalicija "Ujedinjeni" raspala

Foto: St/V. Lukić

Vuk Jeremić i Zdravko Ponoš

- I sami kažete da Vas ne bi čudilo da Vam Ponoš izvuče neke ljude iz stranke - upitan je Jeremić.

- Pa jeste, oni su tu i transparentni. Posle ovog izbornog rezultata, koji mislim da je bio daleko od sjajnog, govorimo o republičkom pre svega. Što se tiče odnosa u bivšoj koaliciji Ujedinjeni za pobedu Srbije, ona je došla u ogromnu krizu. Ispostaviće se fatalnu krizu, zbog toga što je jedan član te koalicije potpuno na svoju ruku nakon što su se završili izbori, a rezultati još nisu ni objavljeni, niti svi glasovi prebrojani, odlučio da ode da razgovara o tome kako dalje, sa Aleksandrom Vučićem. To je bilo ono što je zapravo bacilo bombu na poverenje i na odnose koji su do tada postojali. Nismo mi, ti koji su napravili prilično radikalan i kontroverzan korak imajući u vidu ono kako smo se obraćali biračima i građanima pre izbora. Da nakon toga kažete, "nije mi se dopao izborni rezultat, mislimo da su pata karte", a ispostavilo se da nisu, odnosno da vladajuća koalicija ima većinu - rekao je Jeremić

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading