PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON ŠTITA 2022: Ponosan sam na NAPREDAK Vojske Srbije! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

30.04.2022

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i vrhovni komandat Vojske Srbije prisustvovao je prikazu sposobnosti Vojske Srbije „ŠTIT 2022” na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici.

PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON ŠTITA 2022: Ponosan sam na NAPREDAK Vojske Srbije! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Na Instagram stranici "Budućnost Srbije AV" predsednik je objavio snimak sa današnjeg veličanstvenog prikaza sposobnosti Vojske Srbije "Štit 2022".

 

 

Srbija je neutralna zemlja i Srbija mora da pronalazi rešenja da može da sačuva svoje nebo i da može da sačuva svoju zemlju. Napravili smo bolje uslove i zato smo mogli da uradimo sve da ovako opremimo vojsku modernim sredstvima. Nastavićemo to da radimo. Ponosam sam na Srbiju, ponosan na njenu vojsku, neka živi Srbija! – navodi predsednik u video snimku najlepših momenata sa vojnog prikaza.

 

 

Aleksanadar Vučić je na svom zvaničnom Instagram profilu da je ponosan na vojsku naše zemlje i na njen ogroman napredak.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
De Gol

30.04.2022 19:56

Modernizacije vojske Srbije je neminovan projekat, jer ići u korak sa najnovijim tehnološkim dostignućima označava stvaranje jake i stabilne vojske, koja pruža mir i očuvanje teritorijalnih granica naše države.