IZGRADILI SMO ODLIČAN ODNOS! Ambasador Kristofer Hil: Veoma smo zadovoljni sastancima u Beogradu

Autor:

Vesti

27.04.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador SAD Kristofer Hil rezultate sastanke koje su američki zvaničnici Karen Donfrid i Gabrijel Eskobar imali u Beogradu sa srpskim zvaničnicima ocenjuje kao odlične.

IZGRADILI SMO ODLIČAN ODNOS! Ambasador Kristofer Hil: Veoma smo zadovoljni sastancima u Beogradu

Foto: Profimedia

- Prethodni, a i sastanci koji slede deo su zajedničkih napora da se prodube i prošire nasi odosi - rekao je za Tanjug Hil koji je učestvovao u razgovorima pomoćice državnog sekretara SAD Karen Donfrid i specijanog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Anom Brnabić u Beogradu.

Ponosni smo na odnose koje smo izgradili i godinama i nadamo se da ćemo ih još više unapređivati u buducnosti, dodao je Hil.

- Jučerašnji sastanci su deo toga i da, veoma smo zadovoljni njima - rekao je ambasador Kristofer Hil za Tanjug na pitanje da li su zadovoljni satancima u Beogradu ili su im očekvianja bila viša.

Srbija i SAD imaju mnogo tema za razgovore i dosta toga da urade zajedno, rekao je amabsador.

Republika

Foto: Printskrin

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil

Hil je danas sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem i suprugom Džuli na obali Save, između Gazele i Starog savskog mosta zasadio tri drveta američkog javora.


Gradonačelnik je rekao je od 2019. posađeno više od 2.000 stabala, i da je cilj i današnje akcije da Beograd, ima više od 25 odsto površina pod zelenilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading