"Nemam LEGITIMITET, narod me NEĆE"! Vojislav Šešelj se razačaran povlači sa čela srpskih radikala! U prilično lošem stanju!

Autor:

Vesti

08.04.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj, najavio je da će se povući sa čela ove stranke.

"Nemam LEGITIMITET, narod me NEĆE"! Vojislav Šešelj se razačaran povlači sa čela srpskih radikala! U prilično lošem stanju!

Foto: printscreen

Vojislav Šešelj

Vojislav Šešelj je odluku o tome da se povuče sa mesta lidera ove stranke doneo zbog, kako kaže, zdravstvenog stanja u kom se nalazi, ali i zbog toga što mu ljudi u Srbiji nisu pružili podršku na izborima

- Ja sam sad u prilično lošem stanju. Na novim izborima verovatno će stranku voditi novi predsednik. Ne osećam se dobro, a već sam dva puta na izborima odbačen od srpskog naroda i ja sam to shvatio kao krajnje vreme da se povučem - rekao je Vojislav Šešelj za Alo.

Govoreći o tome da li misli da postoji pritisak stranih ambasada da posle haške presude ne bude više u Skupštini Srbije, lider radikala kaže da je o tome razmišljao, ali nema dokaza za takvu tezu.

- To je moguće, ali da je narod za mene glasao u dovoljnoj meri, ne bi to tako lako moglo da se završi - izjavio je predsednik SRS.

Šešelj kaže da više nema legitimitet za nastupe u ime Srpske radikalne stranke.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Bajo.

08.04.2022 10:22

То је хвала човјеку који је растурио Хашки трибунал. Срби,ви сте слаби људи. Шиптари су за вас измислили свијет. Вама нико не ваља. Ја такав Србин нијесам.

Odgovori 24 7
EVANS

08.04.2022 12:04

@Bajo. - Pa ti idi tamo odakle si dosao.

Odgovori 4 14
Pera iz solitera

09.04.2022 22:44

@Bajo. - Ne,to mu je hvala za mrznju koju je decenijama sejao medju narodima.

kole

08.04.2022 10:23

Kamo srece da se nikad nisi ni pojavio u srpskoj politici. Ludacka ideologija velike Srbije sa narodom koji umesto radjanja dece kupuje i seta kerove, a ono malo dece odlazi na zapad zbog sulude politike krvi i tla.

Odgovori 21 16