VULIN ČESTITAO VUČIĆU: Želim mu da ga pobeda ne promeni, kao što ga porazi nisu slomili

Autor:

Vesti

04.04.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin čestitao briljantnu pobedu Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima: Glasovima koje je dobio gde god Srbi da žive, Vučić je izabran za predsednika Srbije, ali i za predsednika svih Srba.

VULIN ČESTITAO VUČIĆU: Želim mu da ga pobeda ne promeni, kao što ga porazi nisu slomili

Foto: MUP Srbije

- Deset godina kampanje protiv Aleksandra Vučića nije uspelo da ga sruši.

Vučić je izabran istorijskom većinom i sve laži o njemu, njegovim roditeljima, bratu, deci, prijateljima nisu uspele da ga odvoje od Srba i od Srbije. Glasovima koje je dobio gde god Srbi da žive, Vučić je izabran za predsednika Srbije, ali i za predsednika svih Srba. Predsednik može da se naljuti na mene, može da ospori moj stav, ali ne može da se ljuti na Srbe što su ga izabrali za prvog među sobom niti da ospori da kada su glasali, glasali su za političko jedinstvo srpskog naroda i za stvaranje srpskog sveta- naveo je Vulin.

Aleksandar Vučić je uradio ono što nisu uspeli ni kraljevi, ni predsednici pre njega, svojom politikom i svojim radom ujedinio je Srbe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Vučić

- Kada sledeći put neko izgovori laž o Srbima kao duboko podeljenom narodu, neka najpre pogleda koliko je glasova dobio Vučić i neka potraži neku efikasniju glupost za napade na Srbiju. Vučiću čestitam pobedu koju ne mogu da ospore, čak ni neprijatelji Srbije. Želim mu da ga pobeda ne promeni kao što ga porazi nisu slomili, a njegovu partiju i našu koaliciju pozivam da razmislimo zašto je razlika u broju glasova između njega i naše liste tako upadljivo velika -  izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući rezultate održanih izbora i ubedljivu pobedu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading