IMALI SMO OGROMNU POMOĆ: Porodica Šaulić se obratila Vučiću emotivnim rečima, zahvalni na ogromnoj podršci u najgorim trenucima

Autor:

Vesti

30.03.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić, ćerka legende narodne muzike Šabana Šaulića, emotivnim rečima se obratila i pružila podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao što je i on njenoj porodici kada im je bilo najteže.

IMALI SMO OGROMNU POMOĆ: Porodica Šaulić se obratila Vučiću emotivnim rečima, zahvalni na ogromnoj podršci u najgorim trenucima

Foto: ST/V. Lukić, N. Mandić, Tanjug/D. Kujundžić

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj su predsednik Srbije i njena majka Gordana, koja je u Šaulićevo ime primila zlatnu Medalju za zasluge kojom je posthumno odlikovan.

- U našim najtežim trenucima u životu, imali smo ogromnu pomoć i podršku Aleksandra Vučića! Ne samo kao predsednika već i kao velikog prijatelja - napisala je Ilda Šaulić na Instagramu.

Republika

Foto: Republika

Aleksandar Vučić

Kako kaže, njen otac je uvek podržavao predsednika i imao poštovanje prema njemu, pa će tako i porodica Šaulić nastaviti to da neguje.

- Poznato je da je moj otac voleo, poštovao i podržavao predsednika Vučića. Mi kao porodica nastavljamo da negujemo to poštovanje i pružamo Vam punu podršku! Šaulići su uvek uz vas - poručila je Ilda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading