VUČIĆ U POŽAREVCU: Dužni smo jednog velikog investitora (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.03.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka održala je danas predizborni skup u Požarevcu, na kojem je govorio predsednik SNS Aleksandar Vučić.

VUČIĆ U POŽAREVCU: Dužni smo jednog velikog investitora (VIDEO)

Foto: Republika

Aleksandar Vučić

Izlazak predsednika na scenu propraćen je ovacijama. 

U publici je razvijena ogromna zastava sa njegovim imenom na čemu je predsednik zahvalio i aplaudirao sa bine. 

Foto: printscreen/Vesti TV

Aleksandar Vućić, Požarevac

- Ovde uvek dolazim u posetu vrednim ljudima koji poštuju svoju državu i vole Srbiju - naveo je Vučić. 

Predsednik se zahvalio na velikoj podršci i ljubavi sve ove godine. 

Republika

Foto: Republika

Požarevac

- Požarevcu smo dužni jednog velikog investitora. Izgradićemo brzu saobraćajnicu i od auto-puta do Požarevca - naveo je Vučić. 

Dalje se ide ka Gradištu i Golupcu - navodi on. 

- Moramo da razmišljamo da vraćamo ljude u zemlju. Neka mesta su nam ostala delimično prazna i to moramo da menjamo. Plate će da rastu i biće više i za zanatlije. Moramo da vratimo sve koji su nam potrebni, sve moguće, jer će u Srbiji biti troškovi niži i plate će da rastu. Zato braća i sestre moraju da razmisle o povratku u Srbiju, jer su nam potrebniji nego ikada - navodi predsednik. 

- Požarevac je u prva tri grada za dobijanje velikog i važnog investitora i to će mnogo promeniti situaciju u Braničevskom okrugu. 20 miliona evra će biti ugrađeno u bolnicu, zatvoreni bazen - istakao je predsednik.

- Imamo problem sa snabdevanjem vodom u 3 mesta u Braničevskom okrugu, radićemo prečišćivače voda, da naša sela imaju standard kao u Austriji i Italiji. Srbija će uložiti u bolnicu, ali je investitor važan. Ja ne mogu da znam svaku ulicu. Kada dođe investitor i zaposli 500 ili 1.000 ljudi, onda lokalna samouprava ima veće prihode koji mogu da se ulažu u grad - naveo je Vučić. 

Republika

Foto: Republika

Bog, pa Vučić

Kako kaže, odobrene su finansije za vrtić u Malom Crniću. 

- Nećemo da ukidamo rudnike, ponosni smo na njih. Ne dam im da ukidaju rudnike i da uništavaju budućnost Srbije - rekao je Vučić. 

- Zamislite da su želeli da ugase rudnik u Boru. Ne dam im. Postala je moda da ukidamo rudnike, da uradimo nešto protiv svoje zemlje. Ne interesuje me moda, interesuje me samo Srbija. I pogledajte dokle nas je dovela ta moda. Pre tri meseca su želeli da ukinemo rudnike, a sada ugalj nema gde da se kupi, svi grade nuklearke. Zato je važno da biramo rukovodstvo koje će stalno biti pod pritiscima, uvek će dirati jednu malu slobodarsku zemlju. Kao u Asterisku i Obelisku - ima jedno malo pleme Gala koje čuva svoju slobodu, e to je naša Srbija. Za nas je bitno da čuvamo jedni druge. Danas u Evropi tri zemlje sve veće od nas, nema na rafovima dovoljno ulja, brašna, a u Srbiji niko neće biti gladan. Da bismo mogli da čuvamo naše nacionalno pitanje izbori su prilika da glasate za odgovornost i ozbiljnost, ne postoji ništa važnije od toga. Ja vam obećavam da ćete biti mnogo zadovoljnji što se tiče života u Braničevskom okrugu. Bićemo mnogo jači da branimo svoje nebo i zemlju. U našim će se školama učiti o Dostojevskom, nećemo zabranjivati veće zato što pripadaju nekom narodu. Držali su nam pridike o programima, a samo kod nas se mogu gledati programi svih zemalja. Nemojte da se plašite svoje borbe. Hvala vam na borbenosti. Pobedićemo ih ubedljivije nego ikada, da vide da Srbija bira budućnost i slobodu, da bira stabilnost - zaključio je predsednik. 

Obraćanje Lazara Ristovskog

Okupljenima se obratio i Lazar Ristovski. 

- Ovo je kampanja bez ružnih reči i to je nešto što je Srbiji falilo. Tome nas je predsednik naučio. Sve više umetnika i sportista se priključuje ovom pobedničkom timu, oni su se oslobodili - naveo je Ristovski. 

Kako kaže, oni koji smatraju sebe krugom dvojke treba da ostvore svoje srce i dušu i da se priključe SNS-u i predsedniku Aleksandru Vučiću - istakao je Ristovski. 

Navodi da sve veće ulaganje u kulturu pokazuje kojim putem ide Srbija. 

Obraćanje Nevene Đurić

Okupljenima se obratila potpredsednica Srpske napredne stranke, Nevena Đurić. 

- Vučić je Srbiju nepovratno promenio na bolje, naučio nas je da se borimo kada je nateže - rekla je ona. 

Zahvalila se predsedniku što je danas zahvaljujući njemu, Srbija poštovana u svetu. 

- Zahvaljujući vama vraćeno nam je pravo na samopoštovanje i to na vam Srbija nikada neće zaboraviti - istakla je ona. 

Hala Sportskog centra "Požarevac" puna je građana koji su stigli da pozdrave predsednika

Na početku mitinga intonirana je himna Bože pravde

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavko

27.03.2022 09:49

U Braničevskom okrugu nije otvorena ni jedna fabrika. Sve ode na zapad i sever.