VUČIĆ O BUDUĆNOSTI SRBIJE: Prosečna plata biće veća od 1.000 evra, penzija od 500

Autor:

Vesti

26.03.2022

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostujući na RTS zahvalio se građanima Srbije na podršci koju su mu ukazali. On je odgovorio na pitanje voditeljke kako vidi Srbiju 2027. godine ukoliko mu građani ukažu poverenje na predstojećim izborima 3. aprila.

VUČIĆ O BUDUĆNOSTI SRBIJE: Prosečna plata biće veća od 1.000 evra, penzija od 500

Foto: Printscreen/Twitter

Hoću da se zahvalim ljudima u Srbiji, da im kažem da sam proteklih pet godina bio najponosniji čovek na svetu što sam imao njihovu podršku da obavljam istovremeno najteži i najlepši posao, da radim nešto za našu zemlju. Zahvalan sam ljudima jer bez njihove podrške, pomoći, razumevanja, trpeljivosti ne bismo mogli da uradimo mnoge stvari – poručio je on.

Aleksandar Vučić je dodao da danas imamo velelepne kliničke centre u Nišu i Beogradu, da se jedan gradi u Novom Sadu, a da uskoro počinje izgradnja u Kragujevcu.

Izgradili smo više puteva i pruga nego u prethodnih 40 godina, doveli smo više fabrika nego u prethodnih 50 godina i to smo uspeli zahvaljujući našem zajedništvu i zajedničkom radu. Hoću da vam kažem veliko hvala – istakao je.

Predsednik Srbije poručio je da "zajedno možemo sve i u budućnosti".

Moramo da se trudimo, moramo da se borimo, da radimo, da dalje spuštamo nezaposlenost i da povećamo plate i penzije. Prosečna plata biće veća od 1.000 evra, prosečna penzija veća od 500 evra. Moramo da sačuvamo ono što je važnije od svega – mir i stabilnost – podvukao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Marija

26.03.2022 12:40

Zbog stabilnih javnih finansija, povećanjem plata i penzija narod će bolje živeti!

triwun

26.03.2022 13:32

Ove godine ostvarujem uslov za penziju ,godine starosti , tako da me ova tema itekako interesuje . Ali mi se ova priča baš ne slaže sa stanjem na terenu ,naime sve koje znam i koji su otišli u penziju unazad godinu dana niko nije dobio rešenje veće od 20 000 din . Tako da mi ova bećanja liče na Potemkinova sela !

Zitromax

26.03.2022 18:43

@triwun - Šta mu teško slagati

Nevena

26.03.2022 19:30

Boljitak se u Srbiji oseća , verujem da će i plate nastaviti trend rasta nakon završetka ove svetske krize!