EUFORIJA MEĐU DELIJAMA I GROBARIMA: Zvezda VRAĆA Berona, a Partizan PROSLAVLJENOG stranca?!

Autor:

Sport

30.03.2022

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas vrelo leto!

EUFORIJA MEĐU DELIJAMA I GROBARIMA: Zvezda VRAĆA Berona, a Partizan PROSLAVLJENOG stranca?!

Foto: Starsport

Bili Beron

Crvena zvezda i Partizan, naša dva najveća kluba, od naredne sezone bi mogli zajedno da učestvuju u Evroligi, a Delije i Grobari već razmišljaju koga bi naredne sezone voleli da vide u svojim redovima. Navijači su najglasniji oko dva povratnika - Bilija Berona i Najdžela Vilijams-Gosa.

Obojica košarkaša će postati slobodna u izboru nove sredine na leto, kada im ističu ugovori - Beronu sa Zenitom, a Gosu sa Realom iz Madrida. Svakako da bi pomenuti asovi predstavljali kvalitetno i pouzdano rešenje, kako za crveno, tako i za crno-bele, ali do povratka neophodno je da se poklope neke kockice.

Republika

Foto: Starsport

Gos "skida krunu" - Grobari ga zovu u Beograd

Prvenstveno, neophodno je da Večiti overe vizu za elitu, što je "olakšano" ruskom invazijom na Ukrajinu, nakon čijeg početka je usledila diskvalifikacija CSKA, Zenita i Uniksa. Osim toga, Zvezda i Partizan bi morali dobrano da se "otvore" kako bi vratili proverene igrače, koji će izvesno menjati klub po okončanju tekuće takmičarske godine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading