SPECIJALNI RAT U FINIŠU KAMPANJE! Udarci ispod pojasa, opozicija se hvata za slamku "spasa" - OTKRIVAMO SVE DETALJE: ALIBI UNAPRED SPREMAN!

Autor:

Vesti

30.03.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Botovska mašinerija pod kontrolom opozicije tik pred izbore pokrenula je specijalnu operaciju sa ciljem da donekle ublaži gotovo izvestan poraz na izborima zakazanim za 3. april, otkriva Republika.

SPECIJALNI RAT U FINIŠU KAMPANJE! Udarci ispod pojasa, opozicija se hvata za slamku "spasa" - OTKRIVAMO SVE DETALJE: ALIBI UNAPRED SPREMAN!

Foto: Tanjug/printscreen

U grčevitoj borbi za goli opstanak na političkoj sceni Srbije, srpska opozicija i njeni i njena botovska artiljerija još jednom je dokazala da se ne libi da zadaje udarce ispod pojasa.

Vajni opozicionari još jednom su uhvaćeni u beskrupuloznoj prevari pokušavajući da naštete ugledu apsolutnog favorita na izborima - Srpske napredne stranke i njenog lidera i predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

U svom naumu da ućare neki jeftin politički poen, opozicionari se koriste i očiglednim podmetačinama i prevarama nedostojnim fer političke borbe.

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

 

Naime, kako Republika saznaje, poslednji adut opozicije pred izbore je priča o takozvanim fantomskim glasačima, što je nije ništa drugo nego pravljenje unapred pripremljenog alibija za, po svemu sudeći, politički brolom i odlazak u političku istoriju.

Na društvenim mrežama, tvrde upućeni za Republiku, tako se pojavljuju falsifikovani pozivi za glasanje i navodna pisma Srpske napredne stranke, što bi trebalo da posluži tome da se ceo izborni proces dovede u pitanje, pod uslovom da rezultati opoziciju budu onakvi kako predviđaju sva relevantna istraživanja javnog mnjenja.

Kako navodi naš sagovornik, upravo prava "poplava" navodnih duplih glasačkih listića, a za šta se optužuju državne institucije, dokaz je da je na delu specijalna operacija koja bi donekle trebalo da ublaži, gotovo izvesni - totalni fijasko opozicije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoran

30.03.2022 09:27

O kom ratu pišete vučić pobeđuje sa 70 posto glasova

Hercegov grad

30.03.2022 09:44

Ni ovi za koje glasam nidu nesta,ali su prihvatljiviji od Cute,Mute,Marinike,Djilasa,cetnika i slicnih tom miljeu!