Vučić u Užicu NAJAVIO nove radove, i još VIŠE zalaganja: Dobili smo tri PONUDE za tunel! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.03.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke i liste "Zajedno možemo sve" Aleksandar Vučić govorio je danas na predizbornim skupu u Užicu, nakon čega se uputio ka Kragujevcu gde se od 13 sati održava još jedan miting.

Vučić u Užicu NAJAVIO nove radove, i još VIŠE zalaganja: Dobili smo tri PONUDE za tunel! (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Vesti

Hiljade ljudi dočekalo je u sportskoj dvorani "Veliki park" predsednika.

Na samom početku mitinga izvedena je himna Bože pravde.

Obraćanje Vučića

Predsednik Srpske napredne stranke svoje obraćanje započeo je iskazivanjem zahvalnosti svima okupljenima.

- Ovde smo krenuli radove oko obilaznice, završićemo do 2024. godine. Važna je ne samo zbog povezivanja Užica sa drugim delovima zemlje, već i zbog čistog vazduha i zbog bezbednosti dece, da možemo dalje da razvijamo putnu mrežu u zlatiborskom okrugu - rekao je Vučić.

- Dobili smo ponudu za tunel ispod Kadinjače, cena je ogromna, ali ćemo to morati da uradimo, jer će tako i Tara i cela Bajina Bašta biti privlačnija za ljude. Taj ugovor će biti uskoro potpisan. To je ogroman novac, ali ovog projekta se nećmo odreći -  poručio je Vučić.

Republika

Foto: printscreen/TV Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Nečega ćemo morati da se odreknemo zbog ove krize, ali ovog projekta se nećemo odreći - osvrnuo se na aktuelnu situaciju u svetu.

- Krenućemo da gradimo vrtić, gotova je projektna dokumentacija, mi ćemo to da platimo - dodao je Vučić.

- Naša ekonomija će da raste brže nego svi drugi, odgovorićemo i Kurtiju - poručio je Vučić

- Mnogi bi u regionu da vrate našu zemlju u prošlost. Nećemo u otimačinu, pljačku svega što je ovaj narod izgradio. Ne moramo da budemo samo prvi u Evropi u košarci, tenisu, a sad i u fudbalu. Sad možemo da budemo i prvi po rastućoj ekonomiji - dodao je on i pitao kada se to desilo poslednji put u Srbiji.

O odnosu sa NATO

- Mi nikad ne treba da idemo u NATO, jer ne smemo da zaboravimo svu našu decu, ali i da čuvamo svoju decu i svoje nebo - poručio je Vučić.

Republika

Foto: Tanjug/AP

NATO

On je najavio da će za nekoliko dana otkriti u kakvom stanju je srpska vojska.

- Pre nekoliko dana pokušali su na podmukao način da priznamo Kosovo, tako što ćemo da se obratimo vladi Kosova. Mi to nismo uradili. Čuvaćemo naš narod na Kosovu ne samo da prežive nego i da napreduju, da školuju svoju decu. Hvala vam na podršci i ljubavi koju ste nam davali prethodnih godina - poručio je Vučić u Užicu.

O kampanji

- Hvala vama koji ste znali da rak ne može da se izleči aspirinom i andolom. Zato su važne reči, ozbiljnost i odgovornost. Nisam imao vremena do juče ni da gledam ni da osetim mržnju naših političkih problemima, jer sam se bavio Srbijom i problemima u kojima smo se našli. Nisam ni pratio šta sve govore o nama. Ponosam sam na činjenicu što kod nas takve mržnje nema. Ova kampanja će biti upamćena u istoriji, neko ko pobeđuje nijednom rečju nije govorio o svojim protivnicima, jer je za nas budućnost u onome što ćemo da uradimo za svoju zemlju i svoj narod. Takvih sam se neistina i laži naslušao u zadnjih 24 sata. Oni iz svojih skupih limuzina misle da su bolji od vas. Mi ni malo nismo gluplji od njih, mi smo mnogo mudriji jer znamo da je pamet u tome da poštujete i razlike i one koji su u manjini i koji drugačije misle - poručio je Vučić.

Obraćanje Dabića

Okupljenima se obratio Đorđe Dabić, član predsedništva Srpske napredne stranke i kandidat za narodnog poslanika.

- Ovde smo imali decenije neulaganja u ovaj kraj do dolaska na vlast predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke - naveo je on.

Obraćanje Milice Nikolić

Obratila se i članica Predsedništva srpske napredne stranke i kandidatkinja za narodnog poslanika Milica Nikolić.

Republika

Foto: printscreen

Puna dvorana "Veliki park"

- Moramo podržati jedinog koji može da čuva naš mir i našu stabilnost. Hvala predsedniče za sve što radite za Užice, Požegu, Priboj i svaku opštinu u Zlatiborskom okrugu - navela je ona.

Obraćanje Nikole Selakovića

Na mitingu je govorio i ministar Nikola Selaković.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Ministar Selaković

On se osvnruo na sve krize koje je Srbija u poslednjoj deceniji savladala.

- Pozovite sve 3. aprila da izađu na izbore i da preko 65 odsto glasamo za Aleksandra Vučića. Mnogo je važno da ne bude tanka pobeda, odnosno što kažu južnjaci tanka rakija - poručio je Užičanima Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading