MARINIKA OPET SLAGALA! Izjavila da im je zabranjen skup, ali istina je bila munjevito brza - odmah izdato saopštenje

Autor:

Vesti

17.03.2022

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se laž naplaćuje, Marinika Tepić bi bila bogatija od svog šefa Dragana Đilasa.

MARINIKA OPET SLAGALA! Izjavila da im je zabranjen skup, ali istina je bila munjevito brza - odmah izdato saopštenje

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Kad god nešto kaže ili napiše, automatski slaže - ovo je postao standard u nastupima Marinike Tepić.

Najnovija laž Đilasove glasnogovornice jer odmah raskrinkana. Naime, Marinika je preko Tvitera saopštila da su zabranjene tribine na kojim aje trebalo da učestvuje njena stranka. Međutim, niti je napisala ko je zabranio, niti je otkrila zašto nije bilo moguće održati triibinu baš na tom mestu.

- Juče su nam zabranili konvenciju u pozorištu u Vranju, pa smo bili sa građanima na ulici! Danas su i našoj listi za Beograd sa prof. Vladetom Jankovićem zabranili već plaćenu tribinu u hotelu Zira - napisala je danas Tepić na Tviteru, a onda besramno izvređala predsednika Aleksandra Vučića.

Da su u laži kratke noge, dokazuje i brza reakcija iz vranjanskog pozorišta. Kao da namerno traže zauzete sale kako bi lagali da im neko zabranjuje da održavaju skupove. Prenosimo vam saopštenje pozorišta u celosti.

Javna ustanova Pozorište “Bora Stanković” u Vranju ovim putem želi da izrazi svoje žaljenje zbog neistina koje je na naš račun iznela Marinika Tepić tvrdnjom da je bilo ko zabranio da ona i njeni politički partneri održe skup u našem Pozoristu. 

Istina je, da smo na zahtev da održe politicki skup u našem pozorištu odgovorili da je Velika sala zauzeta, što se prostom proverom i prodatim ulaznicama vrlo lako može da dokaže uvidom u Preglede karata po predstavi, po kojima  je 12. marta 2022. godine bilo tri filmske projekcije.

Izražavamo žaljenje sto je pomenuta Tepić ovakvim sramotnim optužbama i neistinama svesno htela da baci ljagu ne samo na pozorište u Vranju, već i na sam grad Vranje i naše sugrađane, a koji mogu da se pohvale oduvek zavidnom domaćinskom ljubaznošću i gostoprimljivošću prema svima koji dolaze u naš grad.

Žao nam je, takođe, što je pomenuta Tepić iako je kandidat na predstojećim izborima za predstavnika naroda, na ovako skandalozan način pokušala da zloupotrebi naše pozoriste u svojoj političkoj utakmici, ali je podsećamo da kultura i kulturne ustanove nisu i ne smeju da budu poligon za njene političke ambicije.

Ne ulazimo u tvrdnje da Mariniki Tepić ovo nije prvi put da javno izgovara neistine, ali je molimo da ime našeg pozorista na ovakav način vise ne zloupotrebljava.

Takođe, napominjemo i podvlačimo da pozorište u Vranju drži svoja vrata otvorena za sve građane i da su svi dobrodošli, stoji u saopštenju direktora Nenada Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

17.03.2022 20:47

Besmisleno je komentarisati jednu redovnu preletačicu. Na žalost imaju bazu u malograđani a a posebno malograđankama, kojima je politika kao i moda. Za njih ona predstavlja urbanost, mnogi od njih po nijednom kriterijumu ne bi mogli biti Beograđani u neko normalnije vreme.

Odgovori 20 4
MANA

18.03.2022 10:16

Milane verovatno mislite i na gomile preletelih naprednjka - Boga pitaj odakle....

Odgovori 3 15