PRLJAVI TRIKOVI ALJBINA KURTIJA! Lažni premijer se služi udarcima ispod pojasa, sada je tražio OVO!

Autor:

Vesti

03.03.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni premijer nepostojeće države Kosovo Aljbin Kurti pozvao je preostale članice EU koje nisu priznale kosovsku nezavisnost da to urade.

PRLJAVI TRIKOVI ALJBINA KURTIJA! Lažni premijer se služi udarcima ispod pojasa, sada je tražio OVO!

Foto: Youtube/ATV

Na sednici Skupštine na kojoj je usvojena Rezolucija podrške ukrajinskom narodu Kurti je rekao da ukoliko svet pažljivo ne odgovori na napad Rusije na Ukrajinu, budućnost svih će biti ugrožena.

Najavio je da će u skladu sa novonastalim okolnostima biti ubrzana prijava Kosova u Evropsku Uniju, Savet Evrope i druge međunarodne mehanizme.

- Mi smo protiv svih stvari koje mogu doneti gubitak života. Ukrajinci nisu tražili ovu borbu, ali ako prestanu da se bore, nestaće. Mi smo miroljubivi i slobodni ljudi, zato se i pronalazimo u njihovom herojstvu. Dobro znamo cenu slobode. Ako svet ne deluje ujedinjeno, budućnost svakog od nas je u pitanju - rekao je Aljbin Kurti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Prljave političke igre Aljbin Kurtija

Kurti dodaje da je prošlo dosta vremena otkako je podignuta uzbuna zbog agresivnog komšije koji se nije pokajao za počinjene zločine.

On je ponovio da su zbog svega toga formirali Fond za bezbednosti i pozvao je sve građane da daju svoj doprinos koliko mogu.

- Pozivamo pet država EU da priznaju ovu realnost hitnim priznavanjem nezavisnosti Kosova. Nezavisnost Kosova je primer koji uzima u obzir vekovnu nepravdu i genocid Srbije nad našim narodom - rekao je Kurti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading