PONOŠEVI SAVETNICI OPASNOST PO SRBIJU! Za Teodorovića Kosovo NIJE Srbija, Čupića studenti optužuju za se*sualno napastvovanje! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.03.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov kandidat za predsednika Srbije, Zdravko Ponoš, saopštio je da će mu savetnici biti Dušan Teodorović i Čedomir Čupić

PONOŠEVI SAVETNICI OPASNOST PO SRBIJU! Za Teodorovića Kosovo NIJE Srbija, Čupića studenti optužuju za se*sualno napastvovanje! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Zdravko Ponoš najavio je da će mu savetnici biti akademik Dušan Teodorović i prof. Čedomir Čupić.

O čemu bi NATO generala koji bi da predvodi Srbiju mogli da savetuje Dušan Teodorović koji je istakao da za njega Kosovo i Metohija nije Srbija, dok profesora Čedomira Čupića studenti optužuju za seksualno napastvovanje studentkinja, možemo samo da nagađamo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dusan

18.03.2022 10:22

Koja ste Vi STOKA od novina. Sada I Cupic seksualno uznemiravao studentkinje!? Gde su do sada bile te seksualno uznemirivane devojcice? Vas treba zabraniti kao novine a nazovi novinarima trajno zabraniti da se bave tom jadnom profesijom .