ĐILASOV KANDIDAT LIKUJE! Ponoševa apsurdna izjava: Intervencija Rusije u Ukrajini je dobar razlog da NATO ponovo postoji

Autor:

Vesti

02.03.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilasov predsednički kandidat Zdravko Ponoš je gostujući u emisiji na televiziji N1 izjavio da je intervencija Rusije u Ukrajini dala dobar razlog NATO da postoji

ĐILASOV KANDIDAT LIKUJE! Ponoševa apsurdna izjava: Intervencija Rusije u Ukrajini je dobar razlog da NATO ponovo postoji

Foto: ATA Images

Ova intervencija Rusije dala je dobar razlog NATO da postoji, ponovo – rekao je on, likujući.

Podsetimo, Ponoš ne krije da je simpatizer NATO alijanse, pa je tako nedavno na pitanje novinara da li je za članstvo u organizaciji koja je bombardovala Srbiju i odnela hiljade života, bez dileme odgovorio da je članstvo u NATO-u njegov plan. 

Republika

Foto: printscreen/N1

Zdravko Ponoš

Takođe podsećamo, dok je bio potpukovnik, Zdravko Ponoš je zahvaljujući stranačkoj protekciji u kadrovanju u sistemu odbrane ubrzano kursirao u NATO školama ili vodećih sila NATO pakta. Školovao se u Kraljevskom koledžu za odbrambene studije u Londonu – kurs koji traje 10 meseci.

PONOŠ OTKRIO: U mom timu su Čupić, Teodorović i Stojković

Novi članovi Ponoševog tima su, kako je rečeno nešto ranije, dr Dragan Delić i Gordana Matković, a pre njih je objavljeno da su članovi i reditelji Siniša Kovačević i Srđan Dragojević.

Zdravko Ponoš kaže da je želeo da pokaže kako treba da se obavlja funkcija predsednika.

Navodi da on, zahvaljujući svom profesionalnom iskustvu, poznaje nešto bolje oblasti kao što su bezbednost i spoljni poslovi.

- Što se ostalog tiče, ja sam kao i ostali. Što se tiče zdravstva – ja sam kao i ostali – pacijent, što se tiče obrazovanja – ja sam đak ili otac đaka… I mislim da je dobro da se konsultujem sa onima koji mnogo bolje to znaju od mene - naveo je Ponoš.

Republika

Foto: Media centar

Čedomir Čupić

Osim Kovačevića, Dragojevića, Gordane Matković, prof. Dragana Delića, za podršku je pomenuo i genetičara Miodraga Stojkovića, akademika Dušana Teodorovića, profesora Čedomira Čupića.

- On čovek koji svakako ima šta da kaže o borbi protiv korupcije, nesumnjiv autoritet, čovek od ugleda, autoriteta i velika mi je čast što je izrazio spremnost da mi pomogne - naglasio je Ponoš za profesora Čupića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (11)

Loading
Aca

02.03.2022 09:49

Sve mustre

Dejan2019

02.03.2022 09:51

NATO je važniji cilj Srbije i od članstva u EU. Tako se pokazalo u praksi. Kamo sreće da smo to shvatili na vreme, Kosovo bi i dalje bilo u sastavu Srbije. No, bolje i sada, nego nikada.

Odgovori 1 18
zex

05.03.2022 17:54

@Dejan2019 - @Dejan2019 Znači ti si u životu ko god te je tukao i iz kojeg god razloga odmah shvatio da je u pravu i oprostio mu?? I isto bi oprostio nekome da ti ubije porodicu i posle mu se pridružio??

Cica Mrsoje

02.03.2022 20:37

Za destara Ponosa poruka: Napolje iz mog dvorista.

Odgovori 12 0