PUPS iz Čačka krenuo u IZBORNU KAMPANJU! Krkobabić: Penzije moraju da prate plate

Autor:

Vesti

02.03.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Za sve ovo potrebna nam je puna podrška građana i vodećeg koalicionog partnera SNS", izjavio je lider PUPS Milan Krkobabić.

PUPS iz Čačka krenuo u IZBORNU KAMPANJU! Krkobabić: Penzije  moraju da prate plate

Foto: PUPS

PUPS je predizbornu kampanju počeo u Čačku, gde su juče održali skup u prepunoj sali doma kulture. Lider PUPS Milan Krkobabić istakao je da će se u narednom periodu PUPS zalagati za četiri prioriteta:

- Nastojaćemo da penzije u punoj meri prate rast zarada u javnom sektoru i da udeo penzija u prosečnoj zaradi ne pada ispod 50 procenata, kao i da reformom penzijsko-invalidskog osiguranja postignemo nov, stimulativan sistem i konačno rešimo pitanje poljoprivrednih penzija. Drugi prioritet je uvođenje socijalne garantovane penzije, kao specijalnog vida socijalnog davanja za ljude preko 65 godina starosti koji nisu ostvarili penziju, a nemaju druge izvore prihoda. Zalagaćemo se i za uvođenje garantnog fonda za strateške poljoprivredne proizvode, koji bi garantovao cenu poljoprivrednicima uvek kada tržišna cena tih proizvoda bude niža od garantovane. Nastavićemo i da popunjavamo prazne seoske kuće. Plan je da u sledećih pet godina 30.000 napuštenih kuća naselimo, i to, prvenstveno, mladim ljudima. Za sve ovo potrebna nam je puna podrška građana, kao i podrška vodećeg koalicionog partnera SNS i nosioca liste Aleksandra Vučića.

Predizbornom skupu u Čačku prisustvovali su u ime Srpske napredne stranke član Predsedništva Krsto Janjušević, domaćin grada gradonačelnik Milun Todorović, u ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS, predsednik te stranke Aleksandar Đurđev.

Skupu su se obratili, pored lidera PUPS, kandidat za narodnog poslanika i predsednik GO PUPS Čačka Ilo Mihajlovski, kandidat za narodnog poslanika i predsednik IO PUPS Hadži Milorad Stošić. Skup je vodio i imao uvodno obraćanje kandidat za narodnog poslanika Stefan Krkobabić.

SNS i PUPS za dobrobit Srbije

Obraćajući se građanima Čačka, Janjušević je naglasio da je dugogodišnje poverenje i zajedničko delanje dveju stranaka SNS i PUPS na dobrobit svih građana Srbije.

- Penzioneri su bili i ostali dragocena i snažna podrška u nastojanju da Srbiju menjamo nabolje - rekao je Janjušević.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kuda ides

03.03.2022 10:58

Dosta bre Krkobabicu,dosta se slepas,ti tvoj otac,pa na kraju sin.Iskoristili ste sve privilegije,zaposljavanja .Pa vi postadoste dinastija koja se provlaci od izbora do izbora.Nije li vas sramota,dokli bre,dokle.

Milan

10.03.2022 15:24

Dostabre krkojagnjicu vrati penzije stoste oteli pa posle krkaj govedinu