HRVATI NAM SE RUGAJU ZBOG SAVA PAĆOTIJA! Zbog lutajućeg cirkusa lažnog ekologa, SRBIJA NA METI! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

16.02.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cirkus koji je lažni aktivista Savo Manojlović u narodu poznatiji kao Savo Paćoti napravio ispred Palate Srbije u Beogradu, poslužio je hrvatskim medijima da se narugaju Srbiji.

HRVATI NAM SE RUGAJU ZBOG SAVA PAĆOTIJA! Zbog lutajućeg cirkusa lažnog ekologa, SRBIJA NA METI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/printsceren

Manojlović i njegova klika, kao što je Republika već pisala, maltretirali su građane Srbije ali i pripadnike policije ispred Palate Srbija gde je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodeljivao odlikovanja zaslužnim građanima, što su hrvatski mediji iskoristili da se podsmevaju Srbiji.

Umesto da se izveštava o Danu državnosti, koje je Srbija obeležila dostojanstveno, u hrvatskim medijima objavljeni su izveštaji u kojima su Manojlovićevi provokatori predstavljeni kao žrtve.

Hrvatska RTL televizija, naime, objavila je snimke koje su mediji pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka objavili dan ranije, a na kojima se vidi kako jedan od demonstranata pada sa haube vozača koji se zadesio u blokadi lažnih ekologa.

 

 

Podsetimo, Savo Manojlović dobio je nadimak je nadimak Savo Paćoti, nakon što je otkriveno da nosi skupocene brendirane cipele, dok istovremeno prodaje lažnu priču o ekološkim problemima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ive

16.02.2022 09:59

Sta mu to dodje prosvjedi.... Jel vas treba prosvetliti

Odgovori 12 0