TAJKUNSKA BRUKA! ISPUŠENE MUŠTIKLE U VRHU ĐILASOVE LISTE: Skupili se s koca i konopca, nemaju nijednog stručnjaka!

Autor: Republika

Vesti

15.02.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunska lista Dragana Đilasa nema ni jedno zvučno ime!

TAJKUNSKA BRUKA! ISPUŠENE MUŠTIKLE U VRHU ĐILASOVE LISTE: Skupili se s koca i konopca, nemaju nijednog stručnjaka!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ, J: Ilić, ST/N. Pančić

Na listi takozvane Ujedinjene Srbije koju je sastavio Dragan Đilas a koju predvodi njegova uzdanica Marinika Tepić gotovo da nema ni jednog stručnjaka.

Kako su objavili opozicioni mediji, iza Tepićeve na listi su predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, potpredsednik NS Miroslav Aleksić, potpredsednik SSP Borko Stefanović, zamenica predsednika DS Dragana Rakić, potpredsednik DS Siniša Kovačević, profesor Fakulteta organizacionih nauka Vladimir Obradović.

U prvih 10 mesta su i bivša ministarka Vlade Zorana Đinđića Gordana Matković i profesor Vladeta Janković, dok će deseto mesto pripasti Pokretu slobodnih građana, ali još nije doneta odluka ko će to biti.

Iako su Đilas i njegova klika u prethodnim mesecima najavljivali da će listu uglavnom poneti nestranački kandidati, dogodilo se upravo suprotno.

Sa druge strane, kao što je Republika već pisala, na listi SNS su imena od ugleda u javnosti. Pored Danice Grujičić, na listi naprednjaka su i profesor Stojan Radenović, jedan od najcitiranijih matematičara,  Jelena Begović, žena koja je najveći stručnjak u oblasti genetike, molekularne biologije i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

15.02.2022 17:55

Jasan dokaz: tajkunima ni ne treba strucnjak, vec marioneta, da bi mogli da rade sta hoce.