"JE L' TI MILANKA SAD STARAMAJKA?" Vest o Karićevom zahtevu za promenu godišta napravila CIRKUS!

Autor:

Vesti

08.02.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su se usijale nakon vesti da je biznismen Bogoljub Karić podneo zahtev da mu se u dokumentima promeni godina rođenja kako bi pisalo da je 20 godina mlađi.

"JE L' TI MILANKA SAD STARAMAJKA?" Vest o Karićevom zahtevu za promenu godišta napravila CIRKUS!

Foto: Tanjug/BK TV, E-stock

Tviteraši su posebno vickasti, a ne manjka komentara ni na portalu Kurira na kome je vest objavljena.

Tviteraš pod nadimkom VR - black&white objavio je fotomontažu deteta sa brkovima konstatujući da će Bogoljub Karić tako izgledati nakon što smanji godine na papiru.

Drugi, pak, komentariše da Karić menja godište ne bi li došao do 100 evra za mlade koje daje država.

Ova vest zabavila je i ljude sa domaće političke scene, pa nam je tako predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević rekao da ima razumevanja za Karića.

- Ko zna šta će tek nama pasti na pamet u njegovim godinama! Srećno mu bilo - poručio je Nikodijević kroz osmeh.

Foto: Tanjug/BK TV, E-stock

Komentar

Dugogodišnji novinar Rojtersa Jakša Šćekić smatra da je Karić trebalo još malo da "popusti" svoje godine i uzme 100 evra koje država deli mladima.

- Trebao je da uzme takvo godište da može da uzme i sto evra sada i za koji mesec. Čudi me da je sa takvim osećajem za biznis propustio takvu priliku da lako zaradi - duhovtit je Šćekić.

Advokat Ivan Ninić kaže za Kurir da je Karić uvek išao korak ispred svih, te da je poznat po inovacijama.

Foto: Tanjug/BK TV, E-stock

Komentar

- U ekonomskom i političkom životu Srbije on je uvek bio inovativan i sigurno želi da ostavi istorijski trag. Ako sada uspe da ubedi našu birokratiju da je 20 godina mlađi, on će ući u istoriju kao prvi Srbin koji je zaustavio točak vremena. Ovo je, posle Nikole Tesle i Novaka Đokovića, prva velika prilika da o Srbiji afirmativno pišu najprestižniji svetski mediji i da se za nas čuje na svim kontinetima - šaljivo je prokomentarisao Ninić.

Podsetimo, Karić traži od nadležnih organa da mu promene godinu rođenja i upišu da je 20 godina mlađi. Kako kaže, stanje njegovih krvnih sudova dokazuje da je sposoban da živi kao daleko mlađi čovek, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milanka i Bogoljub Karić

Naime, u saradnji sa svojim advokatskim timom, Karić je gradskoj upravi grada Kragujevca predao zahtev za promenu godine rođenja u dokumentima, a sve kako bi umesto 17. januar 1954. u njegovoj ličnoj karti stajala 1974. godina.

U zvaničnom saopštenju za javnost Karić navodi da je na svoj 65. rođendan gradskoj upravi grada Kragujevca, kao nadležnom državnom organu, podneo zahtev za donošenje odluke o promeni upisa podatka o "činjenici njegovog rođenja", tako što će se utvrditi da je rođen 17.01.1974. godine u Peći, a ne 17.1.1954. godine kako je upisano u matičnoj knjizi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Mićo

08.02.2022 18:12

A jel još jaše na beloga konja ?

Penzioner

08.02.2022 23:21

Muzikant s Kosova !!!

Dr Miggyy

09.02.2022 09:43

Po pitanju promene rođendana gospodina Bogoljuba Karića, svaka čast medicinarima i pravnicima, glavni kriterijum treba da bude po tom pitanju stav njegove supruge gospođe Milanke Karić ili intimne prijateljice.