PORUKA SA IZBORNE SKUPŠTINE GRADSKE ORGANIZACIJE NAJSTARIJIH Penzioneri Beograda su uz Krkobabića i Vučića!

Autor:

Vesti

04.02.2022

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na izbornoj Skupštini Gradske organizacije penzionera Beograda za v. d. predsednicu do redovne izborne skupštine izabrana je dosadašnja potpredsednica Ružica Belanović.

PORUKA SA IZBORNE SKUPŠTINE GRADSKE ORGANIZACIJE NAJSTARIJIH  Penzioneri Beograda su  uz Krkobabića i Vučića!

Foto: Srpski telegraf

Belanovićeva je predsednica najveće opštinske organizacije penzionera Novi Beograd.

Zahvaljujući na izboru, Ružica Belanović izjavila je da će Gradska organizacija penzionera Beograda nastaviti da radi beskompromisno štiteći interese svih penzionera u prestonici.

- Gradska organizacija penzionera Beograda će u skladu s potpisanim memorandumom o saradnji između Saveza penzionera Srbije i PUPS podržavati program i politiku PUPS, koji se odnose na zalaganje za realizaciju vrednosnog stava PUPS da penzije prate plate, statusna pitanja i društveni položaj penzionera - poručila je Belanovićeva.

Kako je navedeno u saopštenju, Gradska organizacija penzionera Beograda daje punu podršku predsedniku PUPS Milanu Krkobabiću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njihovoj zajedničkoj borbi za poboljšanje materijalnog i društvenog položaja penzionera Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading