NE MOGU DA RAZUMEM ONE KOJI BI DA RUŠE: Vesić o Vladetinoj najavi premeštanja spomenika Stefanu Nemanji u Marinkovu Baru (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.02.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda se oglasio povodom nedavnih izjava đilasovca kako hoće da ruše čim se domognu vlasti

NE MOGU DA RAZUMEM ONE KOJI BI DA RUŠE: Vesić o Vladetinoj najavi premeštanja spomenika Stefanu Nemanji u Marinkovu Baru (VIDEO)

Foto: republiaka.rs

- Osam godina učestvujem u rukovođenju gradom i trudio sam se da se grad najbolje moguće razvija i što više gradi. Imamo nove puteve, trgove, uređene fasade, nove spomenike... Tako se voli Beograd! Zato ne mogu da razumem one koji bi da ruše. Očekivao sam da neko ko je uvaženi profesor, kao što je to Janković, kaže da bi nešto izgradio, a ne da bi njegova prva poruka bila da bi nešto rušio - rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda za Vladetu Jankovića.

 

 

Podsetimo, Goran Marković, koji je nedavno pretio Aleksandru Vučiću streljanjem, hoće da premesti spomenik Stefanu Nemanji u Marinkovu Baru.

Đilasov kandidat za gradonačelnika Vladeta Janković umire od smeha i kaže da ne voli taj spomenik!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading